• Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
  • Mi újság nálunk?
  • Fiókom

    Elfelejtetted a jelszavad?

    Új látogató vagy? Regisztrálj

    Szatyrom

    0 Ft
Default logo
  • Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
Default logo

Welcome!

Fiókom

Elfelejtetted a jelszavad?

Új látogató vagy? Regisztrálj

Szatyrom

0 Ft
  • Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
  • “olasz” címkével rendelkező termékek
  • Kategóriák

    • Ez megy nálunk
    • Olajfalevél-tea
    • Olívaolajok
      • Családi- és gasztrokiszerelés
      • Ízesített olívaolajok
      • Kisebb kiszerelések
      • Prémium vonal
    • Nincs kategorizálva
    • Hidegen sajtolt magolajok
    • Olajbogyók, egyebek
    • Sherryecet, balzsamecet, almaborecet
    • Olívaolajos kozmetikumok
    • Mézek, édes és sós sütemények
  • Szűrés ár alapján

    Ár: —
  • Új termékek

    • Portucale Premium Koroneiki extra szűz olívaolaj 0,5 l 3.200 Ft
    • Mantecado de coco – kókuszos mantecado 30 g/db (El Santo, Spanyolország) 150 Ft
    • Mantecado de limón – citromos mantecado 30 g/db (El Santo, Spanyolország) 150 Ft
    • di Micco narancsos ízesített olívaolaj 250 ml 2.800 Ft
  • Termék címkék

    1 literes alapolaj andalúz arbequina balzsamecet bio borsos csípős diós díszüveg enyhe enyhén borsos enyhén csípős extra szűz olívaolaj fél literes fémkanna füves gasztro kiszerelés intenzív kesernyés kis kiszerelés lágy magas polifenoltartalom magos mandulás mártogatni nagy kiszerelés nem csíp nem keserű olajbogyó olasz picual portugál roppanós saláta salátához spanyol szelíd sötétített üveg vajas virágos zöld zöldségekhez édes üveg

olasz

Quick shop

Crudo aszalt paradicsom extra szűz olívaolajban, 290 g

2.500 Ft
Tovább
Quick shop

Crudo Ogliarola 0,5 l.

4.400 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

El Indiano IGP modenai balzsamecet 250 ml

1.700 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Guerzoni Bianco biodinamikus fehér modenai balzsamecet 250 ml

2.200 Ft
Tovább
Quick shop

Guerzoni Rosso IGP biodinamikus modenai balzsamecet 250 ml

2.200 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

La Molazza bio bergamottos olívaolaj, 250 ml

2.800 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

La Molazza bio mandarinos olívaolaj, 250 ml

2.800 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

La Molazza bio rozmaringos olívaolaj, 250 ml

2.800 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Miccio Nocellara MAGOZOTT zöld olajbogyó 150 g üveg

900 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Miccio Nocellara zöld olajbogyó 170 g üveg

800 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Miccio Nocellara zöld olajbogyó 450 g PET

1.700 Ft
Tovább
Quick shop

Sabino Leone Io Voglio 0,5l. Leone, a profi.

3.500 Ft
Kosárba rakom
  • 1
  • 2
  • Next

1–12 / 14 találat

Tartalom © Tóth Gusztáv, Bárány Borbála 2007−2018. Minden jog fenntartva! Creative Commons Licenc Az oldalon nyilvánosan közzétett cikkek "Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország" licenc alatt elérhetőek.
Működési és vásárlási tudnivalók A boltról: nyitva tartás, térkép stb.
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.RENDBEN