• Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
    • Minket választottak
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Villámgyors bogyóválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
  • Mi újság nálunk?
  • Fiókom

    Elfelejtetted a jelszavad?

    Új látogató vagy? Regisztrálj

    Szatyrom

    0 Ft
Default logo
  • Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
    • Minket választottak
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Villámgyors bogyóválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
Default logo

Welcome!

Fiókom

Elfelejtetted a jelszavad?

Új látogató vagy? Regisztrálj

Szatyrom

0 Ft
  • Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
    • Minket választottak
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Villámgyors bogyóválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
  • Mézek, édes és sós sütemények
  • Kategóriák

    • Ez megy nálunk
    • Olajfalevél-tea
    • Tészták
    • Olívaolajok
      • Családi- és gasztrokiszerelés
      • Ízesített olívaolajok
      • Kisebb kiszerelések
      • Prémium vonal
    • Nincs kategorizálva
    • Hidegen sajtolt magolajok
    • Olajbogyók, egyebek
    • Sherryecet, balzsamecet, almaborecet
    • Olívaolajos kozmetikumok
    • Mézek, édes és sós sütemények
  • Szűrés ár alapján

    Ár: —
  • Új termékek

    • Suerte Alta Picual BIO D.O. Baena 3 l. Padlizsánlila. 15.900 Ft
    • Cabeço das Nogueiras ALAP 0,5 l. Diófás dűlő alaptábor. 2.700 Ft
    • Oleoestepa Arbequina D.O. Premium 0,5 l. 3.200 Ft
    • Tokaji meggy-menta balzsamecet, 250 ml 2.900 Ft
  • Termék címkék

    1 literes arbequina balzsamecet bio borsos csípős diós díszüveg ecet enyhe enyhén borsos enyhén csípős extra szűz olívaolaj fél literes fémkanna füves intenzív kesernyés keserű kis kiszerelés középintenzív lágy magos mandulás mártogatni mártogatósnak nagy kiszerelés nem csíp nem keserű olajbogyó olajbogyókrém olasz paté picual pirítósra portugál roppanós salátához spanyol szelíd vajas zöld zöldségekhez édes üveg

Mézek, édes és sós sütemények

Quick shop

Serramel eukaliptuszméz Beira Litoralból 500 g.

2.900 Ft
Tovább
Quick shop

Serramel hangaméz Serra da Malcatából 500 g.

2.900 Ft
Tovább
Quick shop

Serramel narancsvirágméz Algarvéból 500 g

2.900 Ft
Tovább
Quick shop

Surtido de Navidad 300 g – karácsonyi süteményválogatás

1.300 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Surtido de Navidad 600 g – karácsonyi süteményválogatás

2.400 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Ánizsos Tortas de Aceite, olívaolajos édes sütemény

1.250 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Rozmaringos Tortas de Aceite, olívaolajos sós sütemény

1.250 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Narancsos Tortas de Aceite, olívaolajos édes sütemény

1.250 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Citromos-fahéjas Tortas de Aceite, olívaolajos édes sütemény

1.250 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Mantecado casero – hagyományos, kézműves mantecado 40 g/db (El Santo, Spanyolország)

200 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Polvorón de almendra – mandulás polvorón 40 g/db (El Santo, Spanyolország)

200 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Mantecado de cacao – kakaós mantecado 30 g/db (El Santo, Spanyolország)

200 Ft
Kosárba rakom
  • 1
  • 2
  • Next

1–12 / 16 találat

Tartalom © Tóth Gusztáv, Bárány Borbála 2007−2018. Minden jog fenntartva! Creative Commons Licenc Az oldalon nyilvánosan közzétett cikkek "Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország" licenc alatt elérhetőek.
Működési és vásárlási tudnivalók A boltról: nyitva tartás, térkép stb.
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.Elfogadom