Szatyrom
Drop product in here
A szűretlen, zöld füves portugál, a Terras do Pouchão kedvelőinek, és mindenkinek, aki csúcsminőségre hajt: az igazioliva büszkén mutatja be a Michelin-csillagos Onyx étterem egyik háziolaját, a Cabeço das Nogueiras Premiumot, amely mostantól a csúcsétterem mellett a nagyközönség számára is elérhető. Elegáns házasítás elegáns, formás üvegben.
Aztán felkerült az OleoEstepa újdonsága, a szenzációsan szép csomagolású, designos díszdobozos Estepa Virgen D.O.; meglepetés-faktor: a doboz lefelé nyílik, és belőle egy dombornyomott üveg kerül elő, amely nem whiskyt vagy gint, hanem csúcsminőségű olívaolajat rejt. Tudjuk (sőt mi szoktuk mantrázni), hogy nem a csomagolás a lényeg, hanem a beltartalom, de egyrészt itt ismerjük a termelőt és a prémium olajaikat, másrészt… milyen szép már ez a csomagolás! Pont ilyennel szoktak a főnöknél bevágódni, vagy köztisztviselőket korrumpálni.
De még ezt is lehet fokozni: ki kíváncsi a világ legjobbjának kikiáltott olasz olívaolajra? Most megkóstolhatja: a De Carlo Tenuta Terra di Mossa D.O.P. a befolyásos Flos Olei olajkatalógus bírái szerint 2013-ban a Föld legjobb olívaolaja lett. És hogy milyen? Zöld szüret, jócskán intenzív, és tartósan keserűmandulás − Guszti azt mondja, még ő sem tud belekötni. Nézzétek meg.