+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

*****

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS:

BOLT:

Dec. 16. szombat 10-13 és KIVÉTELESEN 16-19

Dec. 23. szombat 10-13

ZÁRVA 2017. dec. 24. vasárnaptól 2018. jan. 8. hétfőig. NYITÁS 2018. jan. 9. kedd.

WEBSHOP:

Csomagot utoljára 2017. dec. 21-én, csütörtökön adunk fel (pénteki kézbesítéssel). Utána legközelebb 2018. jan. 8. hétfőn kezdjük el feldolgozni a rendeléseket.

*****

 

Kedves igaziolivás vásárlók,

Mindenkinek feltűnhet, hogy idén az árakat itt-ott megemeltük, és az ingyenes csomagküldés összeghatára is feljebb ment; ez éppúgy szolgálja a vásárlók érdekét (jó minőséget kapni még mindig elérhető áron), mint az igazioliváét (fennmaradni változatlan formában…). Csak annyit emeltünk és csak ott, ahol mindenképpen szükséges volt. Az olívaolaj — hasonlóan a borhoz — évjáratos dolog, és ha egy szüret sokkal kevesebb litert eredményez, akkor a termelők árat emelnek, mi meg sodródunk velük. Ti meg, reméljük, továbbra is velünk. Köszönjük a megértést és a hűséget.

Oles Hojiblanca Premium 0,5 l KICSI

Oleoestepa Hojiblanca D.O. Premium 0,5 l.

0 Reviews

2.400 Ft

Tudnivalók

Még a régi címkével.

TERMŐHELY, TERMELŐ: a Sevilla melletti Estepában működő Oleoestepa szövetkezet úttörő volt, mikor néhány éve bevezette azt a gyakorlatot, hogy a termelőit nem mennyiségre, hanem minőségre fizeti. A beszállító kisgazdaságok leadott olaja először minőségellenőrzésen megy át; ezt követően állapítják meg, kitől mit vesznek át. A beválasztott legjobb tételekből készítik a fajtaolajokat és a házasításokat. Ennek köszönhetően az elmúlt években a szövetkezet termőterületén egyre komolyabb tételek születtek. Az Oleoestepa további érdeme, hogy független olívaolaj-minősítési paneltesztjeit a Nemzetközi Olívaolaj-tanács (IOOC) hivatalosan is elismeri. Blendjei és fajtaolajai minden évben a nemzetközi élbolyban szerepelnek. Az Oleoestepa olívaolajai a fenntartható fejlődést támogató integrált gazdálkodásban készülnek.

FAJTA: 100% hojiblanca. Jelölt eredetű olaj Estepa körzet eredetvédelmi jelzésével. Nem azonos a PET palackos, hétköznapi felhasználásra szánt hojiblancájukkal – az a nagyobb fogyasztóknak szánt minőségi alapolaj, ez pedig a prémium vonal.

SAVTARTALOM: 0,2

ILLAT: abszolút jelentkezik benne az hojiblanca édeskés, barackos-déligyümölcsös illata, de a korai szüret erősen „felfüvezi”, szerintünk jót tett a fajta édességével, ami pl. a Cladium méregzöldjénél már nem rúg labdába

ÍZ: akárcsak az illatában, ízében is kiugrik az hojiblanca málnás, barackos, déligyümölcsös alapkaraktere gazdag vajas-tejszínes vastagsággal, megvan benne viszont a füves kesernyésség és egy meglepően erős és tartós borsosság is.

MIHEZ: fehér húsokhoz, karakteres ízű zöldségekhez, Oleoestepa Hojiblanca D.O. Gran Consumo 1 l. A jolly joker.tésztához, salátához, mártogatni (aki szereti, ha átjön az ereje), mártogatós krémek tetejére

KISZERELÉS: 0,5 l sötétített üveg