***ÜNNEPI NYITVA TARTÁS: 2019.08.19-20. hétfő-kedd ZÁRVA. Nyitás: 2019.08.21. szerda 10:00***

Kedves igaziolivások!
Ahogy azt már az eddigi években megszokhattátok, a legnagyobb kánikulában a hőség miatt pénteken nem adunk fel csomagot. Nem lustaságból, hanem a ti érdeketekben, hogy meg ne főjön az olajotok. A rendeléseket viszont természetesen fogadjuk.

NAGYON KÖZÉRDEKŰ! 2019-ben a GLS futárszolgálat jelentős áremelést hajt végre. Mi a termékeink árát nem szeretnénk emelni, a megemelkedett csomagküldési díjat nem építjük be a palackárba. Így a következőt választottuk: a csomagküldési díjat 25.000. forint fölötti rendelésnél tudjuk átvállalni, az az alatti rendeléseket pedig 1.500.- forintért küldjük ki. Ha tudtok, rendeljetek többen közösen. Az új díjszabás febr.11.hétfőtől lépett életbe. Megértéseteket köszönjük.

El Indiano almaborecet 250 ml

Kategória:

 

Sidrából, vagyis asztúriai almaborból készült száraz ecet, friss, fanyar almamustos karakterrel, magas savtartalommal.

1.600 Ft

6.400.- / l
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Az észak-spanyolországi Asztúria tartományból származó almabort, illetve az abból erjesztett ecetet a Sevilla régióban működő Oleoestepa szövetkezet számára készítik. Az Oleoestepa termelőszövetkezet elsősorban extra szűz olívaolajjal foglalkozik, blendjei és fajtaolajai minden évben a nemzetközi élbolyban szerepelnek. Emellett kínálnak sherryecetet és almaborecetet is.

MIBŐL KÉSZÜL: sidrából, vagyis asztúriai almaborból. A Spanyolország északi részén, az Atlanti-óceán partvidékén elterülő Asztúriai Hercegség (Principado de Asturias) évszázadok óta híres almatermő vidék. A válogatott almából itt készül a must, amely első fázisban alacsony alkoholtartalmú, kellemesen habzó, frissítő almaborrá, második fázisban pedig almaborecetté érik. A sidra de Asturias, vagyis az asztúriai almabor bő egy évtizede megkapta a DOP minősítést, azaz eredetvédetté nyilvánították.

SAVTARTALOM: 5º

MIRE SZÁMÍTSAK: az almaborecet nem édes almaecet, vagyis ne édesgyümölcsös, hanem inkább fanyar almamustos karakterre számítsunk. A sidraecet halványsárga, fehérfröccs-színű ecet; friss, harsogó, almafröccsös-almaboros ízzel, meglepően erős savtartalommal.

MIHEZ: Magas savtartalma miatt pár csepp is elég belőle. Használjuk dresszingekben, mártásokban, húspácokban, redukciókban. Salátaöntetben különösen jól megy csirkével, gombával, sajttal, almával, körtével, dióval dúsított zöldsalátákhoz.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Az észak-spanyolországi Asztúria tartományból származó almabort, illetve az abból erjesztett ecetet a Sevilla régióban működő Oleoestepa szövetkezet számára készítik. Az Oleoestepa termelőszövetkezet elsősorban extra szűz olívaolajjal foglalkozik, blendjei és fajtaolajai minden évben a nemzetközi élbolyban szerepelnek. Emellett kínálnak sherryecetet és almaborecetet is.

MIBŐL KÉSZÜL: sidrából, vagyis asztúriai almaborból. A Spanyolország északi részén, az Atlanti-óceán partvidékén elterülő Asztúriai Hercegség (Principado de Asturias) évszázadok óta híres almatermő vidék. A válogatott almából itt készül a must, amely első fázisban alacsony alkoholtartalmú, kellemesen habzó, frissítő almaborrá, második fázisban pedig almaborecetté érik. A sidra de Asturias, vagyis az asztúriai almabor bő egy évtizede megkapta a DOP minősítést, azaz eredetvédetté nyilvánították.

SAVTARTALOM: 5º

MIRE SZÁMÍTSAK: az almaborecet nem édes almaecet, vagyis ne édesgyümölcsös, hanem inkább fanyar almamustos karakterre számítsunk. A sidraecet halványsárga, fehérfröccs-színű ecet; friss, harsogó, almafröccsös-almaboros ízzel, meglepően erős savtartalommal.

MIHEZ: Magas savtartalma miatt pár csepp is elég belőle. Használjuk dresszingekben, mártásokban, húspácokban, redukciókban. Salátaöntetben különösen jól megy csirkével, gombával, sajttal, almával, körtével, dióval dúsított zöldsalátákhoz.