Leírás
TERMŐHELY, TERMELŐ: Tokaji Borecet Művek (Formanek VinegArt), Bodrogkeresztúr, Magyarország.
MIBŐL KÉSZÜLT: körteágyon érlelt furmint borecet 64,3%, almaecet, sűrített almamust, levendulaágyon érlelt furmint borecet 0,7%.
ECETSAVTARTALOM: 3%
MIRE SZÁMÍTSAK: alacsony ecetsavtartalmú, édes balzsamecet, amely a körtétől illatos, a levendulától erőteljesen parfümös.
MIHEZ: levélsalátákhoz, gyümölccsel és sajttal készült salátákhoz, húspácoláshoz (vörös húsokhoz, szárnyasokhoz), csatnikhoz (chutney-khoz), pikáns sült-pácolt zöldségekhez, pácolt karamellizált sült hagymához, stb. stb. Sőt a kifejezetten alacsony savtartalom miatt szódával hígítva frissítő ital is készülhet belőle.
KISZERELÉS: 250 ml üveg