NYITVA TARTÁS:  hétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00; Szombat-vasárnap: ZÁRVA

A fennálló járványhelyzet miatt továbbra sincs kóstolás. Kérjük, legyetek türelemmel!

A gazdasági nehézségek és a szállítási díjak emelkedése miatt 2022.08.08-án kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 40.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 2.400.- lett. Fogjatok össze, és rendeljetek többen egy helyre! Köszönjük a megértést.

Capirete Pedro Ximénez Dulce D.O.P. sherryecet 375 ml üveg

Kategória:

 

Jellegzetesen gazdag, édes sherrys alapkarakter mazsolás, kávés, ánizsos jegyekkel.

1.900 Ft

4.940.- / l
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: a José Páez Lobato családi vállalkozás 60 éve foglalkozik csúcsminőségű sherryecet készítésével. Sherryeceteik D.O.P. minősítéssel rendelkeznek, azaz védett eredetűek (Denominación de Origen Protegida Vinagre de Jerez PX”).

MIBŐL KÉSZÜLT: Pedro Ximénez borból és sherryecetből

ÉRLELÉS: 4 év amerikai tölgyfahordóban, solera rendszerben

SAVTARTALOM: 7%

KARAKTER: sötét mahagóni szín, jellegzetesen gazdag, édes, sherrys íz mazsolás, kávés, ánizsos jegyekkel

MIHEZ: A Pedro Ximénez szőlőből készült sherryecet édesebb, karamellesebb karakterű, mint a palominóból készült, ugyanakkor magas savtartalma miatt ebből is elég pár csepp. Használjuk dresszingekben, mártásokban, pácokban. Kacsához, libához, bárányhoz, vadhúsokhoz, marhához; a serpenyőben visszamaradt pörzsanyagokat sherryecettel feloldva, beforralva, vajjal dúsítva készül a legegyszerűbb, ugyanakkor legkomplexebb ízű mártás.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: a José Páez Lobato családi vállalkozás 60 éve foglalkozik csúcsminőségű sherryecet készítésével. Sherryeceteik D.O.P. minősítéssel rendelkeznek, azaz védett eredetűek (Denominación de Origen Protegida Vinagre de Jerez PX”).

MIBŐL KÉSZÜLT: Pedro Ximénez borból és sherryecetből

ÉRLELÉS: 4 év amerikai tölgyfahordóban, solera rendszerben

SAVTARTALOM: 7%

KARAKTER: sötét mahagóni szín, jellegzetesen gazdag, édes, sherrys íz mazsolás, kávés, ánizsos jegyekkel

MIHEZ: A Pedro Ximénez szőlőből készült sherryecet édesebb, karamellesebb karakterű, mint a palominóból készült, ugyanakkor magas savtartalma miatt ebből is elég pár csepp. Használjuk dresszingekben, mártásokban, pácokban. Kacsához, libához, bárányhoz, vadhúsokhoz, marhához; a serpenyőben visszamaradt pörzsanyagokat sherryecettel feloldva, beforralva, vajjal dúsítva készül a legegyszerűbb, ugyanakkor legkomplexebb ízű mártás.