Kedves Mindenki!

Fájó szívvel, de azt a döntést kellett meghoznunk, hogy az igazioliva boltja határozatlan időre bezár, így is próbálva minimalizálni az emberi kontaktusok számát.

FONTOS: A WEBSHOP TOVÁBBRA IS ÜZEMEL, ameddig a készletünk kitart, onnan tudtok házhozszállítást kérni.

Ha viszont valakinek bizonyos körülmények között nincs lehetősége webes rendelésre, előzetes telefonos egyeztetés után
átveheti a rendelését a boltban. Telefonszám: +3630-597-6969 (Tóth Guszti)

Vigyázzatok egymásra, mi is így teszünk!

Capirete Pedro Ximénez Dulce D.O.P. sherryecet 375 ml üveg

Kategória:

 

Jellegzetesen gazdag, édes sherrys alapkarakter mazsolás, kávés, ánizsos jegyekkel.

1.800 Ft

4.800.- / l
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: a José Páez Lobato családi vállalkozás 60 éve foglalkozik csúcsminőségű sherryecet készítésével. Sherryeceteik D.O.P. minősítéssel rendelkeznek, azaz védett eredetűek (Denominación de Origen Protegida Vinagre de Jerez PX”).

MIBŐL KÉSZÜLT: Pedro Ximénez borból és sherryecetből

ÉRLELÉS: 4 év amerikai tölgyfahordóban, solera rendszerben

SAVTARTALOM: 7%

KARAKTER: sötét mahagóni szín, jellegzetesen gazdag, édes, sherrys íz mazsolás, kávés, ánizsos jegyekkel

MIHEZ: A Pedro Ximénez szőlőből készült sherryecet édesebb, karamellesebb karakterű, mint a palominóból készült, ugyanakkor magas savtartalma miatt ebből is elég pár csepp. Használjuk dresszingekben, mártásokban, pácokban. Kacsához, libához, bárányhoz, vadhúsokhoz, marhához; a serpenyőben visszamaradt pörzsanyagokat sherryecettel feloldva, beforralva, vajjal dúsítva készül a legegyszerűbb, ugyanakkor legkomplexebb ízű mártás.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: a José Páez Lobato családi vállalkozás 60 éve foglalkozik csúcsminőségű sherryecet készítésével. Sherryeceteik D.O.P. minősítéssel rendelkeznek, azaz védett eredetűek (Denominación de Origen Protegida Vinagre de Jerez PX”).

MIBŐL KÉSZÜLT: Pedro Ximénez borból és sherryecetből

ÉRLELÉS: 4 év amerikai tölgyfahordóban, solera rendszerben

SAVTARTALOM: 7%

KARAKTER: sötét mahagóni szín, jellegzetesen gazdag, édes, sherrys íz mazsolás, kávés, ánizsos jegyekkel

MIHEZ: A Pedro Ximénez szőlőből készült sherryecet édesebb, karamellesebb karakterű, mint a palominóból készült, ugyanakkor magas savtartalma miatt ebből is elég pár csepp. Használjuk dresszingekben, mártásokban, pácokban. Kacsához, libához, bárányhoz, vadhúsokhoz, marhához; a serpenyőben visszamaradt pörzsanyagokat sherryecettel feloldva, beforralva, vajjal dúsítva készül a legegyszerűbb, ugyanakkor legkomplexebb ízű mártás.