Búcsúzik a Kapitánylány… és vele még ketten

Riazor Capitoa Premium. A búzafűparfüm.Kedves igaziolivások, ezennel szomorúan tudatjuk, hogy elhajózik a Kapitánylány, azaz a Capitoa, és vele még ketten − magyarul elbúcsúzunk három olajunktól: sokak nagy kedvencétől, a búzafű illatú Riazor Capitoa Premiumtól; az alkimisták virágillatú olajától, a Rosmaninho Selecçãótól; valamint a szelíd ízű csendes portugáltól, az Espírito Lagoalvától. Az ok: Portugália gazdasági helyzete miatt a termelők olyan áremelésre kényszerültek, amit már nem tudtunk volna úgy beépíteni az árba, hogy mindenkinek megérje, nagyon drágán meg nem akartuk adni az olajokat. Hát így lett vége ennek.

Ebből is látszik, hogy bár a termelőinkkel jóban vagyunk, mégsem vagyunk márkafüggők; ha egy termelőnek egy szüret nem sikerül, vagy ha váratlanul árat emel, akkor (legalábbis abban az évben) nem rendelünk tőle.

Rosmaninho Selecção. Már-már alkímia. Espírito Lagoalva. A csendes portugál.

De van egy jó hírünk: új, izgalmas új olajokkal készülünk Don Quijote földjéről, Kasztília-La Manchából. Az egyik erősen füves (kifejezetten a Capitoa alteregóját kerestük a vágott füves olajok kedvelőinek), a másik pedig izgalmasan virágos, egészen éteri. Nemsokára bemutatjuk őket.

Related posts