NAGYON KÖZÉRDEKŰ! A fagyok beálltától tavaszig péntekenként nem adunk fel csomagot, nehogy a GLS raktárában megfagyjon. A beérkező rendeléseket természetesen fogadjuk és feldolgozzuk, de csak hétfőn adjuk fel. Megértéseteket köszönjük!
Ez alól kivétel december 13-a péntek, mivel másnap munkanap lesz, ezért a GLS szombaton is kézbesít.

NYITVATARTÁS: December 7-én és 14-én szombaton 10-18 óra között, december 15-én ezüstvasárnap, 22-én aranyvasárnap és 23-án hétfőn 10-18 óra között.

CSOMAGFELADÁS: Csomagot utoljára december 20-án adunk fel, ami 23-án érkezik. Ezúttal – a karácsonyi későkre gondolva – nem vesszük figyelembe az időjárást, tehát ha fagyni fog, akkor fagyni fog 🙂  Lényeg, hogy időben ott legyen! Hajrá, Guszti

La Masrojana arbequina olajbogyó 220 g üveg

Kategória:

 

Apró szemű, harapható állagú, kesernyés, intenzíven kakukkfüves ízű zöld bogyó inkább középhaladóknak.

800 Ft

3.635.- / kg
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig falu, Tarragona tartomány, Katalónia, Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; a hatvanas években indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni; ma már csemegebogyókat és olajbogyókrémet is készítenek.

BOGYÓ FAJTÁJA: arbequina

ÖSSZETÉTEL: olajbogyó, víz, só, zöldfűszerek.

MIRE SZÁMÍTSAK: az arbequinából legtöbbször lágy olajokat készítenek, ennek megfelelően az alapbogyó szelíd, gesztenyés, galagonyás karakterű, és mint ilyen, jól ízesíthető. A La Masrojana arbequina csemegebogyója apró szemű, harapható állagú, jócskán fűszeres, intenzíven kakukkfüves ízű; haladóknak, kalandoroknak vagy az erős ízek kedvelőinek való.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig falu, Tarragona tartomány, Katalónia, Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; a hatvanas években indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni; ma már csemegebogyókat és olajbogyókrémet is készítenek.

BOGYÓ FAJTÁJA: arbequina

ÖSSZETÉTEL: olajbogyó, víz, só, zöldfűszerek.

MIRE SZÁMÍTSAK: az arbequinából legtöbbször lágy olajokat készítenek, ennek megfelelően az alapbogyó szelíd, gesztenyés, galagonyás karakterű, és mint ilyen, jól ízesíthető. A La Masrojana arbequina csemegebogyója apró szemű, harapható állagú, jócskán fűszeres, intenzíven kakukkfüves ízű; haladóknak, kalandoroknak vagy az erős ízek kedvelőinek való.