Megint szűretlen, megint limitált, megint bio. Almás-banános, gyümölcsös, szűretlen, friss arbequina az Artajótól, literes üvegben; fuvarártól függően megpróbáljuk 5200-5300 körül kihozni. Limitált kiadás, szokás szerint kizárólag előjegyzésre: orders@igazioliva.hu, vagy személyesen a boltban. Jelentkezési határidő: 2021.10.18. hétfő déli 12:00. A tárgyba írjátok be: “karácsonyi szűretlen”, utána csak nevet és darabszámot kérünk. Bolti átvételt szorgalmazunk, de persze atombiztosan be is csomagoljuk. Fizetni csakis átvételkor kell, de ha vki nem jön érte, akkor az olaját kb. dec második hetében feltesszük a polcra : )))))

NYITVA TARTÁSHétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00
                               Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

A fennálló járványhelyzet miatt továbbra sincs kóstolás. Kérjük, legyetek türelemmel!

Évek óta nem emeltük a csomagküldés díjait. Az élelmiszerárak és a szolgáltatói díjak emelkedése miatt pár napja kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 30.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 1.800.- lett. Köszönjük a megértést.

La Masrojana aragóniai fekete olajbogyó 400 g üveg

Kategória:

 

Teljesen érett, sötétlilás-barnás színű, nagyon intenzív, sós-fermentált, aszalt meggyes ízű, omlós húsú bogyó szárazpácban (lé nélkül) eltéve. Nem teljesen kezdőknek és kíváncsiaknak.

1.600 Ft

3.636.- / kg
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig falu, Tarragona tartomány, Katalónia, Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; a hatvanas években indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni; ma már csemegebogyókat és olajbogyókrémet is készítenek.

BOGYÓ FAJTÁJA: éretten szüretelt empeltre

ÖSSZETÉTEL: aragóniai fekete olajbogyó, só, zöldfűszerek.

MIRE SZÁMÍTSAK: ehhez a recepthez a bogyót kifejezetten éretten, november közepétől december végéig szedik, ez adja azt a húzós, nagyon intenzív, sós-fermentált, fanyar, aszalt meggyes ízt és azt az extra omlós belsőt, amit oly sokan szeretnek benne. Nem összetévesztendő a bolti színezett fekete bogyóval, amelytől mind színben, mind ízben nagyon távol áll. Figyelem! Ez az olajbogyó szárazpácban, lé nélkül van eltéve (csak az alján van egy kevés páclé), de ez az eltarthatóságát nem befolyásolja – ez egy ilyen recept.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig falu, Tarragona tartomány, Katalónia, Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; a hatvanas években indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni; ma már csemegebogyókat és olajbogyókrémet is készítenek.

BOGYÓ FAJTÁJA: éretten szüretelt empeltre

ÖSSZETÉTEL: aragóniai fekete olajbogyó, só, zöldfűszerek.

MIRE SZÁMÍTSAK: ehhez a recepthez a bogyót kifejezetten éretten, november közepétől december végéig szedik, ez adja azt a húzós, nagyon intenzív, sós-fermentált, fanyar, aszalt meggyes ízt és azt az extra omlós belsőt, amit oly sokan szeretnek benne. Nem összetévesztendő a bolti színezett fekete bogyóval, amelytől mind színben, mind ízben nagyon távol áll. Figyelem! Ez az olajbogyó szárazpácban, lé nélkül van eltéve (csak az alján van egy kevés páclé), de ez az eltarthatóságát nem befolyásolja – ez egy ilyen recept.