A MEGNÖVEKEDETT RENDELÉSSZÁMOK MIATT A CSOMAGOK SAJNOS TÖBB NAPOS CSÚSZÁSSAL KERÜLNEK KIKÜLDÉSRE. MEGÉRTÉSETEKET ÉS TÜRELMETEKET KÖSZÖNJÜK, IGYEKSZÜNK MINDENKIHEZ A LEGHAMARABB ELJUTTATNI AZ OLAJÁT.

 

 

Nagyon büszkén jelentjük be, hogy az igazioliva szerényen, néhány palack Artajóval, de mégis beszállt Weöres Szabi mellé New Europe nevű vitorlásába.  A világ egyértelműen legkeményebb vitorlásversenyén, a Vendée Globe-on 100 nap alatt kell körbevitorlázni a bolygót, KIKÖTÉS NÉLKÜL ÉS TELJESEN EGYEDÜL. Igen. 100 nap az óceánon teljes magányban. A nagyon kevés alvás mellé szerencsére rengeteg stressz járul. Az extra kalóriák nagyon kellenek, ezért mi 3 liter extra szűzzel támogatjuk az ország egyik legőrültebb sportolóját. Tehát igaziolivával a Föld körül: itt tudjátok követni, merre jár Weöres Szabolcs.

 
 
NYITVA TARTÁS:  hétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00; Szombat-vasárnap: ZÁRVA

A kezdetektől elérhető ingyenes kóstolás jelenleg gazdasági okokból szünetel. A gazdasági nehézségek és a szállítási díjak emelkedése miatt 2023.10.18-án kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 50.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 2.400.- maradt. Most érvényes csak igazán az “oszd meg és olajkodj”: fogjatok össze, és rendeljetek többen egy helyre! Vagy gyertek el a boltba. Köszönjük a megértést.

La Masrojana Trencada (hasított) olajbogyó 220 g üveg

Kategória:

 

Korán szedett, citrusos-kesernyés barnászöld bogyó, roppanós állaggal, grapefruitos-camparis jegyekkel, tonikos kesernyésséggel, haladóknak vagy kalandvágyóknak.

1.200 Ft

5.454.- / kg
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig falu, Tarragona tartomány, Katalónia, Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; a hatvanas években indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni; ma már csemegebogyókat és olajbogyókrémet is készítenek.

BOGYÓ FAJTÁJA: hasított hojiblanca.

ÖSSZETÉTEL: olajbogyó, víz, só, zöldfűszerek.

KISZERELÉS: nettó lecsöpögtetett 205 g

MIRE SZÁMÍTSAK: az olajbogyót az érési folyamat legelején, szeptemberben szüretelik, ez adja a kesernyés alapkarakterét. A zöld bogyót (amelynek a húsa ilyenkor még kemény) megtörik, hogy a zöldfűszeres pácot jobban felvegye. Ez a csemegebogyó roppanós állagú, kifejezetten citrusos-kesernyés, majdhogynem grapefruitra emlékeztetne, ha nem lenne még hozzá fűszeres is – így lesz szinte camparis ízű. Akik a simább ízeket kedvelik, ne ezzel kezdjék a barátkozást. Abszolút haladóknak vagy abszolút kalandvágyóknak való.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig falu, Tarragona tartomány, Katalónia, Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; a hatvanas években indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni; ma már csemegebogyókat és olajbogyókrémet is készítenek.

BOGYÓ FAJTÁJA: hasított hojiblanca.

ÖSSZETÉTEL: olajbogyó, víz, só, zöldfűszerek.

KISZERELÉS: nettó lecsöpögtetett 205 g

MIRE SZÁMÍTSAK: az olajbogyót az érési folyamat legelején, szeptemberben szüretelik, ez adja a kesernyés alapkarakterét. A zöld bogyót (amelynek a húsa ilyenkor még kemény) megtörik, hogy a zöldfűszeres pácot jobban felvegye. Ez a csemegebogyó roppanós állagú, kifejezetten citrusos-kesernyés, majdhogynem grapefruitra emlékeztetne, ha nem lenne még hozzá fűszeres is – így lesz szinte camparis ízű. Akik a simább ízeket kedvelik, ne ezzel kezdjék a barátkozást. Abszolút haladóknak vagy abszolút kalandvágyóknak való.