• Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
  • Mi újság nálunk?
  • Fiókom

    Elfelejtetted a jelszavad?

    Új látogató vagy? Regisztrálj

    Szatyrom

    150 Ft
Default logo
  • Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
Default logo

Welcome!

Fiókom

Elfelejtetted a jelszavad?

Új látogató vagy? Regisztrálj

Szatyrom

150 Ft
  • Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
  • Mézek, édes és sós sütemények
  • Kategóriák

    • Ez megy nálunk
    • Olajfalevél-tea
    • Olívaolajok
      • Családi- és gasztrokiszerelés
      • Ízesített olívaolajok
      • Kisebb kiszerelések
      • Prémium vonal
    • Nincs kategorizálva
    • Hidegen sajtolt magolajok
    • Olajbogyók, egyebek
    • Sherryecet, balzsamecet, almaborecet
    • Olívaolajos kozmetikumok
    • Mézek, édes és sós sütemények
  • Szűrés ár alapján

    Ár: —
  • Új termékek

    • Portucale Premium Koroneiki extra szűz olívaolaj 0,5 l 3.200 Ft
    • Mantecado de coco – kókuszos mantecado 30 g/db (El Santo, Spanyolország) 150 Ft
    • Mantecado de limón – citromos mantecado 30 g/db (El Santo, Spanyolország) 150 Ft
    • di Micco narancsos ízesített olívaolaj 250 ml 2.800 Ft
  • Termék címkék

    1 literes alapolaj andalúz arbequina balzsamecet bio borsos csípős diós díszüveg enyhe enyhén borsos enyhén csípős extra szűz olívaolaj fél literes fémkanna füves gasztro kiszerelés intenzív kesernyés kis kiszerelés lágy magas polifenoltartalom magos mandulás mártogatni nagy kiszerelés nem csíp nem keserű olajbogyó olasz picual portugál roppanós saláta salátához spanyol szelíd sötétített üveg vajas virágos zöld zöldségekhez édes üveg

Mézek, édes és sós sütemények

Quick shop

Cocoberry málnás-kesudiós granola olívaolajjal, levendulával

1.500 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Kakaós granola olívaolajjal

1.500 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Quinoás-pekándiós granola olívaolajjal

1.500 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Polvorón de almendra – mandulás polvorón 40 g/db (El Santo, Spanyolország)

150 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Mantecado de cacao – kakaós mantecado 30 g/db (El Santo, Spanyolország)

150 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Mantecado de coco – kókuszos mantecado 30 g/db (El Santo, Spanyolország)

150 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Mantecado de limón – citromos mantecado 30 g/db (El Santo, Spanyolország)

150 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Karobméz 500 g (Apisland, Aljezur, Portugália)

2.600 Ft
Tovább

Összesen 8 találat

Tartalom © Tóth Gusztáv, Bárány Borbála 2007−2018. Minden jog fenntartva! Creative Commons Licenc Az oldalon nyilvánosan közzétett cikkek "Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország" licenc alatt elérhetőek.
Működési és vásárlási tudnivalók A boltról: nyitva tartás, térkép stb.
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.RENDBEN