• Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
    • Minket választottak
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Villámgyors bogyóválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
  • Mi újság nálunk?
  • Fiókom

    Elfelejtetted a jelszavad?

    Új látogató vagy? Regisztrálj

    Szatyrom

    0 Ft
Default logo
  • Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
    • Minket választottak
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Villámgyors bogyóválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
Default logo

Welcome!

Fiókom

Elfelejtetted a jelszavad?

Új látogató vagy? Regisztrálj

Szatyrom

0 Ft
  • Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
    • Minket választottak
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Villámgyors bogyóválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
  • “fél literes” címkével rendelkező termékek
  • Kategóriák

    • Ez megy nálunk
    • Olajfalevél-tea
    • Olívaolajok
      • Családi- és gasztrokiszerelés
      • Ízesített olívaolajok
      • Kisebb kiszerelések
      • Prémium vonal
    • Nincs kategorizálva
    • Hidegen sajtolt magolajok
    • Olajbogyók, egyebek
    • Sherryecet, balzsamecet, almaborecet
    • Olívaolajos kozmetikumok
    • Mézek, édes és sós sütemények
  • Szűrés ár alapján

    Ár: —
  • Új termékek

    • La Masrojana szardellával töltött zöld olajbogyó, 150 g kiskonzerv 900 Ft
    • La Masrojana citrommal töltött zöld olajbogyó, 150 g kiskonzerv 900 Ft
    • Don Micé extra szűz olívaolaj 0,5 l üveg 3.200 Ft
    • La Maja E.L. (Edición Limitada) Tosca 0,5 l. 3.500 Ft
  • Termék címkék

    1 literes alapolaj arbequina balzsamecet bio csípős diós díszüveg enyhe enyhén borsos enyhén csípős extra szűz olívaolaj fél literes fémkanna füves intenzív kesernyés kis kiszerelés középintenzív lágy magos mandulás mártogatni mártogatósnak nagy kiszerelés nem csíp nem keserű olajbogyó olajbogyókrém olasz paté pirítósra portugál roppanós saláta salátához spanyol szelíd sötétített üveg vajas virágos zöld zöldségekhez édes üveg

fél literes

Quick shop

Casas de Hualdo BIO házasítás 0,5 l

4.400 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Casas de Hualdo Reserva de Familia 0,5 l

6.500 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Castillo de Canena Reserva Familiar Picual. 100/100

6.900 Ft
Tovább
Quick shop

Finca la Torre Selección Hojiblanca Demeter. Toronymagasan.

6.900 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Oleoestepa Hojiblanca D.O. Premium 0,5 l. Zöldet arannyal.

3.200 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Artajo 8 Arbequina. Navarrai virágos rét. 0,5 l üveg

3.300 Ft
Kosárba rakom

Összesen 6 találat

Tartalom © Tóth Gusztáv, Bárány Borbála 2007−2018. Minden jog fenntartva! Creative Commons Licenc Az oldalon nyilvánosan közzétett cikkek "Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Ne változtasd! 2.5 Magyarország" licenc alatt elérhetőek.
Működési és vásárlási tudnivalók A boltról: nyitva tartás, térkép stb.
A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.RENDBEN