Leírás
TERMŐHELY, TERMELŐ: Torrevieja, Alicante tartomány, Valencia Autonóm Közösség. Az Aceitunas Torremar cég elődjét 1896-ban bizonyos Jerónimo de San Nicolás alapította. A vállalkozást fia, majd unokája vitte tovább, immár Aceitunas Torremar néven. A Torrevieja és Murcia határában fekvő két ültetvényükön maguk termesztik a többféle olajbogyót, amelyből a csemegebogyókat készítik. A cég a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve; ökológiai lábnyomukat igyekeznek a minimálisra csökkenteni.
BOGYÓ FAJTÁJA: manzanilla. Közepes szemű, korán szedett, zöld bogyó
ÖSSZETÉTEL: olajbogyó, víz, só, antioxidáns: citromsav (E-330), tartósítószer: kálium-szorbát (E-202). (Részletesen az E-számokról itt.)
MIRE SZÁMÍTSAK: a legegyszerűbb kocsmabogyó, amit tapasbárokban sör mellé adnak. Ha nem tudod, milyet vigyél valakinek ajándékba, ezzel nem lehet mellényúlni.
KISZERELÉS: nettó lecsöpögtetett 160 g