II. Pomázi olaj-és kenyérünnep / 2019.09.28. Szo 12:00-20:00 / Szent István Király Plébiánia KERTJE * RÉSZLETEK ITT!

NAGYON KÖZÉRDEKŰ! 2019-ben a GLS futárszolgálat jelentős áremelést hajt végre. Mi a termékeink árát nem szeretnénk emelni, a megemelkedett csomagküldési díjat nem építjük be a palackárba. Így a következőt választottuk: a csomagküldési díjat 25.000. forint fölötti rendelésnél tudjuk átvállalni, az az alatti rendeléseket pedig 1.500.- forintért küldjük ki. Ha tudtok, rendeljetek többen közösen. Az új díjszabás febr.11.hétfőtől lépett életbe. Megértéseteket köszönjük.

Torremar Gordal 600 g üveg

Kategória:

 

Népszerű, óriás szemű, szelíd karakterű csemegebogyó. Enyhén savanykás, klasszikus zöldolíva-íz, közepesen harapható állag; szinte mindenki szereti.

2.100 Ft

3.500.- / kg
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Torrevieja, Alicante tartomány, Valencia Autonóm Közösség. Az Aceitunas Torremar cég elődjét 1896-ban bizonyos Jerónimo de San Nicolás alapította. A vállalkozást fia, majd unokája vitte tovább, immár Aceitunas Torremar néven. A Torrevieja és Murcia határában fekvő két ültetvényükön maguk termesztik a többféle olajbogyót, amelyből a csemegebogyókat készítik. A cég a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve; ökológiai lábnyomukat igyekeznek a minimálisra csökkenteni.

BOGYÓ FAJTÁJA: gordal. Óriás szemű, tömör húsú fajta. Az optimális gyümölcshús–mag arány miatt főleg csemegebogyó készül belőle.

ÖSSZETÉTEL: olajbogyó, víz, só, tejsav (E-270), antioxidáns: citromsav (E-330), tartósítószer: kálium-szorbát (E-202) és nátrium-benzoát (E-211). (Részletesen az E-számokról: itt)

MIRE SZÁMÍTSAK: a gordal húsa tömör és harsogó, igazi pácolt, csemegebogyós ízek, kicsit almás-csemeguborkás karakter.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Torrevieja, Alicante tartomány, Valencia Autonóm Közösség. Az Aceitunas Torremar cég elődjét 1896-ban bizonyos Jerónimo de San Nicolás alapította. A vállalkozást fia, majd unokája vitte tovább, immár Aceitunas Torremar néven. A Torrevieja és Murcia határában fekvő két ültetvényükön maguk termesztik a többféle olajbogyót, amelyből a csemegebogyókat készítik. A cég a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve; ökológiai lábnyomukat igyekeznek a minimálisra csökkenteni.

BOGYÓ FAJTÁJA: gordal. Óriás szemű, tömör húsú fajta. Az optimális gyümölcshús–mag arány miatt főleg csemegebogyó készül belőle.

ÖSSZETÉTEL: olajbogyó, víz, só, tejsav (E-270), antioxidáns: citromsav (E-330), tartósítószer: kálium-szorbát (E-202) és nátrium-benzoát (E-211). (Részletesen az E-számokról: itt)

MIRE SZÁMÍTSAK: a gordal húsa tömör és harsogó, igazi pácolt, csemegebogyós ízek, kicsit almás-csemeguborkás karakter.