Az új szüreteket (nagy kiszereléseket) január végére, február elejére várjuk. Figyeljétek a honlapunkat, azonnal feltesszük, amint beérkeznek. 🙂

 
 
NYITVA TARTÁS:  hétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00; Szombat-vasárnap: ZÁRVA

A kezdetektől elérhető ingyenes kóstolás jelenleg gazdasági okokból szünetel. A gazdasági nehézségek és a szállítási díjak emelkedése miatt 2023.10.18-án kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 50.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 2.400.- maradt. Most érvényes csak igazán az “oszd meg és olajkodj”: fogjatok össze, és rendeljetek többen egy helyre! Vagy gyertek el a boltba. Köszönjük a megértést.

La Masrojana arbequina olajbogyó 440 g üveg

Kategória:

 

Apró szemű, harapható állagú, kesernyés, intenzíven kakukkfüves ízű zöld bogyó inkább középhaladóknak.

1.800 Ft

4.090.- / kg
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig falu, Tarragona tartomány, Katalónia, Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; a hatvanas években indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni; ma már csemegebogyókat és olajbogyókrémet is készítenek.

BOGYÓ FAJTÁJA: arbequina

ÖSSZETÉTEL: olajbogyó, víz, só, zöldfűszerek.

MIRE SZÁMÍTSAK: az arbequinából legtöbbször lágy olajokat készítenek, ennek megfelelően az alapbogyó szelíd, gesztenyés, galagonyás karakterű, és mint ilyen, jól ízesíthető. A La Masrojana arbequina csemegebogyója apró szemű, harapható állagú, jócskán fűszeres, intenzíven kakukkfüves ízű; haladóknak, kalandoroknak vagy az erős ízek kedvelőinek való.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig falu, Tarragona tartomány, Katalónia, Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; a hatvanas években indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni; ma már csemegebogyókat és olajbogyókrémet is készítenek.

BOGYÓ FAJTÁJA: arbequina

ÖSSZETÉTEL: olajbogyó, víz, só, zöldfűszerek.

MIRE SZÁMÍTSAK: az arbequinából legtöbbször lágy olajokat készítenek, ennek megfelelően az alapbogyó szelíd, gesztenyés, galagonyás karakterű, és mint ilyen, jól ízesíthető. A La Masrojana arbequina csemegebogyója apró szemű, harapható állagú, jócskán fűszeres, intenzíven kakukkfüves ízű; haladóknak, kalandoroknak vagy az erős ízek kedvelőinek való.