+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

Kedves igaziolivás vásárlók,

Mindenkinek feltűnhet, hogy idén az árakat itt-ott megemeltük, és az ingyenes csomagküldés összeghatára is feljebb ment; ez éppúgy szolgálja a vásárlók érdekét (jó minőséget kapni még mindig elérhető áron), mint az igazioliváét (fennmaradni változatlan formában…). Csak annyit emeltünk és csak ott, ahol mindenképpen szükséges volt. Az olívaolaj — hasonlóan a borhoz — évjáratos dolog, és ha egy szüret sokkal kevesebb litert eredményez, akkor a termelők árat emelnek, mi meg sodródunk velük. Ti meg, reméljük, továbbra is velünk. Köszönjük a megértést és a hűséget.

Egregio-05-kicsi-PS

Estepa Egregio BIO 0,5 l díszüveg. Zöld jelzés.

0 Reviews

4.100 Ft

Elfogyott

Tudnivalók

TERMŐHELY, TERMELŐ: a Sevilla melletti Estepában működő Oleoestepa szövetkezet elsőként vezette be azt a gyakorlatot, hogy a termelőit nem mennyiségre, hanem minőségre fizeti. A beszállító kisgazdaságok leadott olaja először minőségellenőrzésen megy át; ezt követően állapítják meg, kitől mit vesznek át. A beválasztott legjobb tételekből készítik a fajtaolajokat és a házasításokat. Ennek köszönhetően az elmúlt években a szövetkezet termőterületén egyre komolyabb tételek születtek. Az Oleoestepa további érdeme, hogy független olívaolaj-minősítési paneltesztjeit a Nemzetközi Olívaolaj-tanács (IOOC) hivatalosan is elismeri. Blendjei és fajtaolajai minden évben a nemzetközi élbolyban szerepelnek.

BIO: voltunk a birtokon, tényleg bio: a termelőszövetkezet erre a célra elkülönített ültetvényein valóban biogazdálkodást folytatnak.

FAJTA: hojiblanca és picual

SAVTARTALOM: 0,2º

ILLAT: alapvetően diós karakter, frissítésként koktélparadicsomos jegyekkel

ÍZ: az üveg színe telitalálat: ez az olaj ízében kifejezetten puha, lágy, vajas-diós, elhanyagolható keserűséggel, gyakorlatilag csípősség nélkül. A fajták egyéni karakterjegyei szépen összemosódnak és egyensúlyba kerülnek.

MIHEZ: halhoz, szárnyashoz, szelídebb ízű zöldségekhez, tésztákhoz, salátákhoz, tojásételekhez

DÍJAK: 2013 Los Angeles-i Nemzetközi Olívaolaj-verseny, 2013 ezüstérem intenzív karakterű bioolaj kategóriában