• Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
    • Minket választottak
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Villámgyors bogyóválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Gyakori kérdések
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók

Elfelejtetted a jelszavad?

Új látogató vagy? Regisztrálj

Szatyrom

Drop product in here

no product
  • Mi újság nálunk?
Top
QR-code forhttps%3A%2F%2Figazioliva.hu%2Ftermekcimke%2Fportugal
  • Login

    Elfelejtetted a jelszavad?

    New to our store? Create an Account

    My Cart
    Search
    English
    • France
    • Italy
    USD
    • EUR - Euro
    • GBP - British Pound
    • AUD - Australian Dollar
Default logo

Welcome!

Fiókom

Elfelejtetted a jelszavad?

Új látogató vagy? Regisztrálj

Szatyrom

24.800 Ft
Vertical menu
FREE SHIPPING ON ORDER OFF $100, USE CODE: SHOPIER Details →
  • Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
    • Minket választottak
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Villámgyors bogyóválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Gyakori kérdések
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
Default logo

Welcome!

Fiókom

Elfelejtetted a jelszavad?

Új látogató vagy? Regisztrálj

Szatyrom

24.800 Ft
  • Főoldal
  • Kik vagyunk?
    • Kik vagyunk?
    • Rólunk írták
    • Minket választottak
  • Olajválasztó
    • Hogyan válasszak olajat?
    • Villámgyors olajválasztó ©
    • Villámgyors bogyóválasztó ©
    • Egyszervolt olajok
  • Webshop
  • Mindent az olivaolajról
    • Mindent az olívaolajról
    • Miért pont Ibéria?
    • Olajkategóriák: extra szűz, sansa és társai
    • Hogyan használjuk az olivaolajat
      • Hogyan használjuk az olívaolajat
      • Na ugye, hogy lehet olívaolajjal főzni
      • Gyakori kérdések az olívaolajról
    • Hogyan készül az olivaolaj
      • Hogyan készül az olívaolaj
      • Az olajbogyó-szüret
      • Az olajbogyó feldolgozása I. Tisztítás, őrlés
      • Az olajbogyó feldolgozása II. Sajtolás, dekantálás
    • Az olivaolajról haladóknak
      • Az olívaolajról, haladóknak
      • Bogyófajták, fajtaolajok, házasítások
      • A legelterjedtebb bogyófajták
      • A bor nyelvén, avagy a terroir és egyebek
      • Eredetvédelem
      • Kóstolás, versenyek
  • Gyakori kérdések
  • Kapcsolat
    • Kapcsolat
    • Hogyan jutok hozzá az olajomhoz?
    • Kóstolók
  • “portugál” címkével rendelkező termékek
  • Kategóriák

    • Ez megy nálunk
    • Olajfalevél-tea
    • Szarvasgomba
    • Tészták
    • Olívaolajok
      • Családi- és gasztrokiszerelés
      • Ízesített olívaolajok
      • Kisebb kiszerelések
      • Prémium vonal
    • Olajbogyók, egyebek
    • Sherryecet, balzsamecet, almaborecet
    • Olívaolajos kozmetikumok
    • Mézek, édes és sós sütemények
  • Szűrés ár alapján

    Ár: —
  • Új termékek

    • Cuadrat Valley Elixir BIO Arbequina 0,5 l. Ultima Materia. 7.400 Ft
    • Oleoestepa Egregio BIO 0,5 l. Zöld jelzés. 6.500 Ft
    • Oleum Hispania Hojiblanca 0,5 l. Katicák és emberek. 7.700 Ft
    • Oleum Hispania Arbequina 0,5 l. 7.700 Ft
  • Termék címkék

    arbequina balzsamecet bio borsos csípős diós durum ecet enyhén sós extra szűz olívaolaj fémkanna füves görög intenzív kesernyés koroneiki közepesen erős középerős középintenzív lágy lágy ízű magos magozott mandulás nagy kiszerelés nem csíp nem keserű olajbogyó olasz portugál roppanós salátához sonkához spanyol szelíd sütemény süti tészta vajas virágos zöld zöldségekhez édes ízesített olaj üveg

portugál

Quick shop

Quinta do Pouchão 0,75 l üveg. A luzitán lovag.

5.200 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Quinta do Pouchão 3 l PET. A luzitán lovag.

16.800 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Serramel hangaméz Serra da Malcatából 300 g.

2.500 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Serramel narancsvirágméz Algarvéból 300 g

2.500 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Cabeço das Nogueiras ALAP 0,5 l üveg

3.500 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Cabeço das Nogueiras ALAP 1 l PET

5.800 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Cabeço das Nogueiras ALAP 5 l PET

24.800 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Cabeço das Nogueiras Premium 0,5 l. Diófás dűlő.

5.200 Ft
Tovább
Quick shop

Cabeço das Nogueiras Premium 3 l PET. Diófás dűlő.

17.700 Ft
Kosárba rakom
Quick shop

Cabeço das Nogueiras Premium 5 l PET. Diófás dűlő.

28.500 Ft
Kosárba rakom

Összesen 10 találat

footer copyright logo
Theshopier © 2015 powered by Wordpress ™. All rights reserved
footer copyright payment
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.Elfogadom