***ÜNNEPI NYITVA TARTÁS: 2025.10.18. SZOMBATON 09:00-17:00 (tehát egész nap) NYITVA LESZÜNK, de 2025.10.23. Cs-10.26.V A BOLT ZÁRVA LESZ.***
 
***Már előrendelhető az ikonikus karácsonyi olaj, az Artajo limitált kiadású, szűretlen arbequinája. A foglalások leadási határideje 2025. október 16. csütörtök éjfélRészletek itt. Feliratkozni kizárólag a boltban vagy az orders.igazioliva@gmail.com címen lehet. A tárgyba kérjük beleírni: KARÁCSONYI SZŰRETLEN, az email szövegében pedig ezeket kérjük: megrendelő neve, emailcíme és telefonszáma, és hogy hány üveget kér.***

NYITVA TARTÁS:  hétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00; Szombat-vasárnap: ZÁRVA

A kezdetektől elérhető ingyenes kóstolás jelenleg gazdasági okokból szünetel. A gazdasági nehézségek és a szállítási díjak emelkedése miatt 2023.10.18-án kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 50.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 2.400.- maradt. Most érvényes csak igazán az “oszd meg és olajkodj”: fogjatok össze, és rendeljetek többen egy helyre! Vagy gyertek el a boltba. Köszönjük a megértést.

Olajbogyókrém zöld bogyóból, CHILIVEL, Torremar 130 g

Kategória:

 

A zöldek közül a legintenzívebb ízű olajbogyókrém; van benne chili rendesen, de csak nagyjából közepesen csípős. A zöld olajbogyó szelíd, enyhén savanykás alapízének a kapribogyó és az édes paprika inkább csak testet ad; ami abszolút dominál, az a chili. Főleg a csípőset kedvelőknek való. Tartósítószer nélkül készül, tehát felbontás után 15 napon belül meg kell enni – de menni fog, mert finom.

1.500 Ft

11.538.- / kg
Mennyiség

Leírás

KI KÉSZÍTI: Torrevieja, Alicante tartomány, Valencia Autonóm Közösség. Az Aceitunas Torremar cég elődjét 1896-ban bizonyos Jerónimo de San Nicolás alapította. A vállalkozást fia, majd unokája vitte tovább, immár Aceitunas Torremar néven. A Torrevieja és Murcia határában fekvő két ültetvényükön maguk termesztik a többféle olajbogyót, amelyből a csemegebogyókat készítik. A cég a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve; ökológiai lábnyomukat igyekeznek a minimálisra csökkenteni. Csemegebogyóik mellett újabban olajbogyókrémeket is készítenek.

MI EZ: olajbogyókrémet szokás zöld és érett bogyóból is készíteni; akárcsak maguk a csemegebogyók, ezek is teljesen eltérő karakterűek. A Torremartól mi hétféle krémet választottuk, egyet fekete bogyóból, a többit zöldből, mind különböző ízesítéssel. Az olajbogyókrém szuper önmagában, pirítósra vékonyan kenve, akár szelídebb sajttal, simább ízű sonkával, paradicsommal megpakolva, de jól működik további felhasználásban is: mártogatókba vagy tésztaszószokba kis mennyiségben keverve (ilyenkor fűszerként, ízesítőként szerepel).

ÖSSZETEVŐK: zöld olajbogyó (fajta: manzanilla), kapribogyó, édes fűszerpaprika, olívaolaj, chili, só, savanyúságot szabályozó: citromsav. Gluténmentes. Allergén anyagokat, tartósítószert, aromákat és színezéket nem tartalmaz. A gondos elkészítés ellenére olajbogyómag-töretet tartalmazhat.

MIRE SZÁMÍTSAK: a zöldek közül a legintenzívebb ízű olajbogyókrém; van benne chili rendesen, de csak nagyjából közepesen csípős. A zöld olajbogyó szelíd, enyhén savanykás alapízének a kapribogyó és az édes paprika inkább csak testet ad; ami abszolút dominál, az a chili. Főleg a csípőset kedvelőknek való.

KISZERELÉS: nettó tömeg 130 g, üvegben

TÁROLÁS: tartósítószer nélkül készül, tehát felbontás után hűtve kell tárolni és 15 napon belül meg kell enni – de menni fog, mert finom.

 

Leírás

KI KÉSZÍTI: Torrevieja, Alicante tartomány, Valencia Autonóm Közösség. Az Aceitunas Torremar cég elődjét 1896-ban bizonyos Jerónimo de San Nicolás alapította. A vállalkozást fia, majd unokája vitte tovább, immár Aceitunas Torremar néven. A Torrevieja és Murcia határában fekvő két ültetvényükön maguk termesztik a többféle olajbogyót, amelyből a csemegebogyókat készítik. A cég a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve; ökológiai lábnyomukat igyekeznek a minimálisra csökkenteni. Csemegebogyóik mellett újabban olajbogyókrémeket is készítenek.

MI EZ: olajbogyókrémet szokás zöld és érett bogyóból is készíteni; akárcsak maguk a csemegebogyók, ezek is teljesen eltérő karakterűek. A Torremartól mi hétféle krémet választottuk, egyet fekete bogyóból, a többit zöldből, mind különböző ízesítéssel. Az olajbogyókrém szuper önmagában, pirítósra vékonyan kenve, akár szelídebb sajttal, simább ízű sonkával, paradicsommal megpakolva, de jól működik további felhasználásban is: mártogatókba vagy tésztaszószokba kis mennyiségben keverve (ilyenkor fűszerként, ízesítőként szerepel).

ÖSSZETEVŐK: zöld olajbogyó (fajta: manzanilla), kapribogyó, édes fűszerpaprika, olívaolaj, chili, só, savanyúságot szabályozó: citromsav. Gluténmentes. Allergén anyagokat, tartósítószert, aromákat és színezéket nem tartalmaz. A gondos elkészítés ellenére olajbogyómag-töretet tartalmazhat.

MIRE SZÁMÍTSAK: a zöldek közül a legintenzívebb ízű olajbogyókrém; van benne chili rendesen, de csak nagyjából közepesen csípős. A zöld olajbogyó szelíd, enyhén savanykás alapízének a kapribogyó és az édes paprika inkább csak testet ad; ami abszolút dominál, az a chili. Főleg a csípőset kedvelőknek való.

KISZERELÉS: nettó tömeg 130 g, üvegben

TÁROLÁS: tartósítószer nélkül készül, tehát felbontás után hűtve kell tárolni és 15 napon belül meg kell enni – de menni fog, mert finom.