***ÜNNEPI NYITVA TARTÁS: 2025.10.18. SZOMBATON 09:00-17:00 (tehát egész nap) NYITVA LESZÜNK, de 2025.10.23. Cs-10.26.V A BOLT ZÁRVA LESZ.***
 
***Már előrendelhető az ikonikus karácsonyi olaj, az Artajo limitált kiadású, szűretlen arbequinája. A foglalások leadási határideje 2025. október 16. csütörtök éjfélRészletek itt. Feliratkozni kizárólag a boltban vagy az orders.igazioliva@gmail.com címen lehet. A tárgyba kérjük beleírni: KARÁCSONYI SZŰRETLEN, az email szövegében pedig ezeket kérjük: megrendelő neve, emailcíme és telefonszáma, és hogy hány üveget kér.***

NYITVA TARTÁS:  hétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00; Szombat-vasárnap: ZÁRVA

A kezdetektől elérhető ingyenes kóstolás jelenleg gazdasági okokból szünetel. A gazdasági nehézségek és a szállítási díjak emelkedése miatt 2023.10.18-án kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 50.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 2.400.- maradt. Most érvényes csak igazán az “oszd meg és olajkodj”: fogjatok össze, és rendeljetek többen egy helyre! Vagy gyertek el a boltba. Köszönjük a megértést.

Olivateria BIO olajbogyó pikáns pácban 225 g üveg

Kategória:

 

Közepesen kemény húsú, hasított, világosbarna színű bio olajbogyó a közepesnél picit sósabb, erőteljesen zöldfűszeres pácban. Frissítő citrusos, majdnem grapefruitos kesernyésségre kell számítani, ami a borstól és a chilipaprikától pikáns, az olívaolajtól és az ecettől szinte salátaöntetes lesz. A guindilla spanyol chilipaprika finoman gyümölcsös, inkább csak enyhén csípős karaktert ad neki.

1.800 Ft

8.000.- / kg
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: L’Olivateria. Quatretondeta, Planes, Alicante, Spanyolország. Az Olivateria kifejezetten kicsi családi vállalkozás: egy házaspár, Alejandro Iris Redondo Gonzalez és Rosa Gil Ferrando viszi, és kizárólag saját pácolású bio olajbogyók készítésére specializálódtak.

BOGYÓ FAJTÁJA: BIO hojiblanca. Közepes szemű, korán szedett, világosbarna bogyó.

ÖSSZETÉTEL: hojiblanca olajbogyó­­­­­*, guindilla paprika*, extra szűz olívaolaj*, római kömény*, oregánó*, feketebors*, almaecet*, víz, tengeri só*, citromsav. Pasztőrözött. (*ökológiai gazdálkodásból)

MIRE SZÁMÍTSAK: meglehetősen kesernyés, közepesen kemény húsú, hasított olajbogyó a közepesnél picit sósabb, enyhén pikáns pácban. Frissítő citrusos, majdnem grapefruitos kesernyésségre kell számítani, ami a borstól és a chilipaprikától pikáns, az olívaolajtól és az ecettől szinte salátaöntetes lesz. A guindilla egyébként egy spanyol – főleg a baszk konyhában népszerű -- chilifajta, amit sokan azért kedvelnek, mert gyümölcsös, de csak enyhén csípős.

KISZERELÉS: nettó lecsöpögtetett 225 g. Felbontás után hűtve tárolandó, és 10 napon belül elfogyasztandó.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: L’Olivateria. Quatretondeta, Planes, Alicante, Spanyolország. Az Olivateria kifejezetten kicsi családi vállalkozás: egy házaspár, Alejandro Iris Redondo Gonzalez és Rosa Gil Ferrando viszi, és kizárólag saját pácolású bio olajbogyók készítésére specializálódtak.

BOGYÓ FAJTÁJA: BIO hojiblanca. Közepes szemű, korán szedett, világosbarna bogyó.

ÖSSZETÉTEL: hojiblanca olajbogyó­­­­­*, guindilla paprika*, extra szűz olívaolaj*, római kömény*, oregánó*, feketebors*, almaecet*, víz, tengeri só*, citromsav. Pasztőrözött. (*ökológiai gazdálkodásból)

MIRE SZÁMÍTSAK: meglehetősen kesernyés, közepesen kemény húsú, hasított olajbogyó a közepesnél picit sósabb, enyhén pikáns pácban. Frissítő citrusos, majdnem grapefruitos kesernyésségre kell számítani, ami a borstól és a chilipaprikától pikáns, az olívaolajtól és az ecettől szinte salátaöntetes lesz. A guindilla egyébként egy spanyol – főleg a baszk konyhában népszerű -- chilifajta, amit sokan azért kedvelnek, mert gyümölcsös, de csak enyhén csípős.

KISZERELÉS: nettó lecsöpögtetett 225 g. Felbontás után hűtve tárolandó, és 10 napon belül elfogyasztandó.