NYITVA TARTÁS:  hétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00; Szombat-vasárnap: ZÁRVA

A fennálló járványhelyzet miatt továbbra sincs kóstolás. Kérjük, legyetek türelemmel!

A gazdasági nehézségek és a szállítási díjak emelkedése miatt 2022.08.08-án kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 40.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 2.400.- lett. Fogjatok össze, és rendeljetek többen egy helyre! Köszönjük a megértést.

Olajbogyókrém zöld bogyóból, ASZALT PARADICSOMMAL, Torremar 130 g

Kategóriák: ,

 

A zöldek közül a szelídebbek közé tartozó olajbogyókrém, és mint ilyen, az egyik legnépszerűbb, akár kezdőknek is. A zöld olajbogyó szelíd, enyhén savanykás alapízét az aszalt paradicsom csak szolídan kiegészíti. Tartósítószer nélkül készül, tehát felbontás után 15 napon belül meg kell enni – de menni fog, mert finom.

1.300 Ft

10.000.- / kg
Mennyiség

Leírás

KI KÉSZÍTI: Torrevieja, Alicante tartomány, Valencia Autonóm Közösség. Az Aceitunas Torremar cég elődjét 1896-ban bizonyos Jerónimo de San Nicolás alapította. A vállalkozást fia, majd unokája vitte tovább, immár Aceitunas Torremar néven. A Torrevieja és Murcia határában fekvő két ültetvényükön maguk termesztik a többféle olajbogyót, amelyből a csemegebogyókat készítik. A cég a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve; ökológiai lábnyomukat igyekeznek a minimálisra csökkenteni. Csemegebogyóik mellett újabban olajbogyókrémeket is készítenek.

MI EZ: olajbogyókrémet szokás zöld és érett bogyóból is készíteni; akárcsak maguk a csemegebogyók, ezek is teljesen eltérő karakterűek. A Torremartól mi hétféle krémet választottuk, egyet fekete bogyóból, a többit zöldből, mind különböző ízesítéssel. Az olajbogyókrém szuper önmagában, pirítósra vékonyan kenve, akár szelídebb sajttal, simább ízű sonkával, paradicsommal megpakolva, de jól működik további felhasználásban is: mártogatókba vagy tésztaszószokba kis mennyiségben keverve (ilyenkor fűszerként, ízesítőként szerepel).

ÖSSZETEVŐK: zöld olajbogyó (fajta: manzanilla), aszalt paradicsom, olívaolaj, só, savanyúságot szabályozó: citromsav. Gluténmentes. Allergén anyagokat, tartósítószert, aromákat és színezéket nem tartalmaz. A gondos elkészítés ellenére olajbogyómag-töretet tartalmazhat.

MIRE SZÁMÍTSAK: a zöldek közül a szelídebbek közé tartozó olajbogyókrém, az aszalt paradicsom miatt könnyen értelmezhető, és mint ilyen, az egyik legnépszerűbb, akár kezdőknek is. A zöld olajbogyó szelíd, enyhén savanykás alapízét az aszalt paradicsom csak kiegészíti; messze nem annyira paradicsomos, mint a La Masrojana aszalt paradicsomos patéja -- a La Masrojana változata inkább fűszeres-paradicsomos, kevesebb olajbogyóval, a Torremaré inkább olajbogyósabb, amit a paradicsom ízesít.

KISZERELÉS: nettó tömeg 130 g, üvegben

TÁROLÁS: tartósítószer nélkül készül, tehát felbontás után hűtve kell tárolni és 15 napon belül meg kell enni – de menni fog, mert finom.

 

Leírás

KI KÉSZÍTI: Torrevieja, Alicante tartomány, Valencia Autonóm Közösség. Az Aceitunas Torremar cég elődjét 1896-ban bizonyos Jerónimo de San Nicolás alapította. A vállalkozást fia, majd unokája vitte tovább, immár Aceitunas Torremar néven. A Torrevieja és Murcia határában fekvő két ültetvényükön maguk termesztik a többféle olajbogyót, amelyből a csemegebogyókat készítik. A cég a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve; ökológiai lábnyomukat igyekeznek a minimálisra csökkenteni. Csemegebogyóik mellett újabban olajbogyókrémeket is készítenek.

MI EZ: olajbogyókrémet szokás zöld és érett bogyóból is készíteni; akárcsak maguk a csemegebogyók, ezek is teljesen eltérő karakterűek. A Torremartól mi hétféle krémet választottuk, egyet fekete bogyóból, a többit zöldből, mind különböző ízesítéssel. Az olajbogyókrém szuper önmagában, pirítósra vékonyan kenve, akár szelídebb sajttal, simább ízű sonkával, paradicsommal megpakolva, de jól működik további felhasználásban is: mártogatókba vagy tésztaszószokba kis mennyiségben keverve (ilyenkor fűszerként, ízesítőként szerepel).

ÖSSZETEVŐK: zöld olajbogyó (fajta: manzanilla), aszalt paradicsom, olívaolaj, só, savanyúságot szabályozó: citromsav. Gluténmentes. Allergén anyagokat, tartósítószert, aromákat és színezéket nem tartalmaz. A gondos elkészítés ellenére olajbogyómag-töretet tartalmazhat.

MIRE SZÁMÍTSAK: a zöldek közül a szelídebbek közé tartozó olajbogyókrém, az aszalt paradicsom miatt könnyen értelmezhető, és mint ilyen, az egyik legnépszerűbb, akár kezdőknek is. A zöld olajbogyó szelíd, enyhén savanykás alapízét az aszalt paradicsom csak kiegészíti; messze nem annyira paradicsomos, mint a La Masrojana aszalt paradicsomos patéja -- a La Masrojana változata inkább fűszeres-paradicsomos, kevesebb olajbogyóval, a Torremaré inkább olajbogyósabb, amit a paradicsom ízesít.

KISZERELÉS: nettó tömeg 130 g, üvegben

TÁROLÁS: tartósítószer nélkül készül, tehát felbontás után hűtve kell tárolni és 15 napon belül meg kell enni – de menni fog, mert finom.