A MEGNÖVEKEDETT RENDELÉSSZÁMOK MIATT A CSOMAGOK SAJNOS TÖBB NAPOS CSÚSZÁSSAL KERÜLNEK KIKÜLDÉSRE. MEGÉRTÉSETEKET ÉS TÜRELMETEKET KÖSZÖNJÜK, IGYEKSZÜNK MINDENKIHEZ A LEGHAMARABB ELJUTTATNI AZ OLAJÁT.

 

 

Nagyon büszkén jelentjük be, hogy az igazioliva szerényen, néhány palack Artajóval, de mégis beszállt Weöres Szabi mellé New Europe nevű vitorlásába.  A világ egyértelműen legkeményebb vitorlásversenyén, a Vendée Globe-on 100 nap alatt kell körbevitorlázni a bolygót, KIKÖTÉS NÉLKÜL ÉS TELJESEN EGYEDÜL. Igen. 100 nap az óceánon teljes magányban. A nagyon kevés alvás mellé szerencsére rengeteg stressz járul. Az extra kalóriák nagyon kellenek, ezért mi 3 liter extra szűzzel támogatjuk az ország egyik legőrültebb sportolóját. Tehát igaziolivával a Föld körül: itt tudjátok követni, merre jár Weöres Szabolcs.

 
 
NYITVA TARTÁS:  hétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00; Szombat-vasárnap: ZÁRVA

A kezdetektől elérhető ingyenes kóstolás jelenleg gazdasági okokból szünetel. A gazdasági nehézségek és a szállítási díjak emelkedése miatt 2023.10.18-án kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 50.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 2.400.- maradt. Most érvényes csak igazán az “oszd meg és olajkodj”: fogjatok össze, és rendeljetek többen egy helyre! Vagy gyertek el a boltba. Köszönjük a megértést.

Paesanella magozott fűszeres olajbogyó olajban, 400 g

Kategória:

 

Közepes szemű, harapható állagú, frissítően, citrusosan kesernyés bogyó magozva, fűszeres olajban eltéve. A legjellemzőbb íz a chili és az édeskömény, ezért nem annyira a konzervatív ízlésűeknek, inkább haladóknak vagy kísérletező kedvűeknek ajánljuk.

1.800 Ft

4.500.- / kg
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Le Olive Miccio; Terzigno, (Campania, Nápoly), Olaszország. A kisváros egészen konkrétan a Vezúv lábánál fekszik – a termelő meg a kráter felé az utolsó utcában működik. Az 1912‑ben alapított családi vállalkozás ma is a Miccio család tulajdonában van; a negyedik generáció hagyományos receptekkel, ugyanakkor modern technológiával dolgozik.

BOGYÓ FAJTÁJA: Nocellara del Belice D.O.P., egy eredetvédett fajta Szicíliából.

ÖSSZETÉTEL: magozott nocellara olajbogyó, napraforgóolaj, só, chili, fűszerek. Miért napraforgó? Mi is jobban örülnénk az olívaolajnak, de a termelő nem szeretné, ha a bogyót hűtőbe téve az olívaolaj megdermedne rajta. Cserébe viszont a fűszeres olaj prímán használható rántottához, spanyol omletthez, tésztaszószokhoz, ragukhoz, stb.

MIRE SZÁMÍTSAK: közepes szemű, harapható állagú, frissítően, citrusosan kesernyés bogyó magozva, fűszeres olajban eltéve. A legjellemzőbb íz a chili és az édeskömény, ezért nem annyira a konzervatív ízlésűeknek, inkább haladóknak vagy kísérletező kedvűeknek ajánljuk. (A bogyó fajtája nocellara, de nem összetévesztendő a kifejezetten szelíd ízű, élénkzöld nocellarával, amely egészen más pácban készül.) Mindent összevetve úgy tűnik, hogy az olajbogyó-kedvelők egyik nagy kedvence, kihagyhatatlan partikellék.

ELTARTHATÓSÁG: Felbontás után hűtőben tárolandó. Célszerű az olajjal együtt tiszta csavaros üvegbe áttenni, úgy könnyebben kezelhető.

KISZERELÉS: töltőtömeg 400 g, fóliázott műanyag tálca.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Le Olive Miccio; Terzigno, (Campania, Nápoly), Olaszország. A kisváros egészen konkrétan a Vezúv lábánál fekszik – a termelő meg a kráter felé az utolsó utcában működik. Az 1912‑ben alapított családi vállalkozás ma is a Miccio család tulajdonában van; a negyedik generáció hagyományos receptekkel, ugyanakkor modern technológiával dolgozik.

BOGYÓ FAJTÁJA: Nocellara del Belice D.O.P., egy eredetvédett fajta Szicíliából.

ÖSSZETÉTEL: magozott nocellara olajbogyó, napraforgóolaj, só, chili, fűszerek. Miért napraforgó? Mi is jobban örülnénk az olívaolajnak, de a termelő nem szeretné, ha a bogyót hűtőbe téve az olívaolaj megdermedne rajta. Cserébe viszont a fűszeres olaj prímán használható rántottához, spanyol omletthez, tésztaszószokhoz, ragukhoz, stb.

MIRE SZÁMÍTSAK: közepes szemű, harapható állagú, frissítően, citrusosan kesernyés bogyó magozva, fűszeres olajban eltéve. A legjellemzőbb íz a chili és az édeskömény, ezért nem annyira a konzervatív ízlésűeknek, inkább haladóknak vagy kísérletező kedvűeknek ajánljuk. (A bogyó fajtája nocellara, de nem összetévesztendő a kifejezetten szelíd ízű, élénkzöld nocellarával, amely egészen más pácban készül.) Mindent összevetve úgy tűnik, hogy az olajbogyó-kedvelők egyik nagy kedvence, kihagyhatatlan partikellék.

ELTARTHATÓSÁG: Felbontás után hűtőben tárolandó. Célszerű az olajjal együtt tiszta csavaros üvegbe áttenni, úgy könnyebben kezelhető.

KISZERELÉS: töltőtömeg 400 g, fóliázott műanyag tálca.