+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

***04.21-én szombaton munkanap van, ezért 10:00-13:00-ig és 14:00-18:00-ig tartunk nyitva.***

Kedves igaziolivások,
2018. április 2-től egy nem túl népszerű, de szükséges lépést kellett megtennünk, amit már így is régóta halogattunk és nagyon vonakodtunk tőle. A GLS csomagküldések díját eddig 16.000 Ft-os rendelések fölött mi álltuk, de már így sem igazán érte meg. Az utóbbi 7-8 év alatt lezajlott, nem egy esetben összesen 90-100%-os termelői áremelésekhez képest mi annak csak felét-kétharmadát emeltük, így nagy kieséseink lettek. Ez év április 1-től a csomagküldő cég is egységesen árat emel. Mivel továbbra is ugyanazt a minőséget és ugyanazt a szolgáltatást akarjuk adni (és fogjuk is), nem verhetjük át magunkat tovább. Ezért mostantól a csomagküldési díjat mi csak 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén tudjuk átvállalni. Ezen kívül semmi sem változik 🙂
Mi tudjuk, hogy a háttérkörülményekhez képest ez a legkorrektebb és legméltányosabb döntés, reméljük, hogy ezt Ti is így gondoljátok. Köszönjük a megértést.
Tóth Guszti és az igazioliva csapata

Folyékony-olívaszappan-jázminos-01-kicsi-PS

Folyékony szappan extra szűz olívaolajjal, JÁZMINOS 500 ml (Brilliance, Magyarország )

0 Reviews

1.900 Ft

Tudnivalók

KÉSZÍTI: Brilliance Kft. A Brilliance eredetileg tisztítószerekkel foglalkozik; pár éve vették a fejükbe, hogy teljesen természetes folyékony szappant szeretnének készíteni, csak extra szűz olívaolajból – ekkor kerestek meg minket. Háromévnyi kísérletezés eredménye ez a folyékony szappan; ennyi idő kellett, hogy a receptet tökéletesítsék. 

MI EZ: ez a folyékony szappan kíméletes hideg eljárással, igazolt eredetű, spanyol termelői extra szűz olívaolajból készült vegyszermentes kozmetikum. Ami a szappanok állagát illeti, megkülönböztetünk tömbszappant és folyékony szappant; nagyjából ízlés kérdése, ki melyiket szereti, kinek melyiket kényelmesebb használni. Folyékony olívaolaj-szappanunkat olyanoknak szoktuk javasolni, akik a háziszappanok reneszánsza ellenére még mindig nem tudtak megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy szilárd szappant használjanak (mert hogy a szilárd szappan is lehet bőrkímélő, különösen ha tisztán extra szűz olívaolajból készül). Mindig lesznek olyanok, akik megmaradnak a pumpás adagolóból nyomható folyékony szappanoknál, vagy azért, mert nem akarnak a tömbbel bajlódni, vagy mert babafürdetéshez kézreállóbbnak találják a folyékony változatot. Ez a szappan mindenféle adalékanyagtól, színezőanyagtól mentes (a natúr változat ráadásul teljesen illatsemleges), és csak extra szűz olívaolajból készül.

MILYEN OLÍVAOLAJBÓL: először is csak olívaolajból, csak extra szűzből, és nem maradék, lejárt szavatosságú olajból, mint azt oly sok helyen látni. A Brillance csak friss olívaolajat  használ, méghozzá igazolt eredetűt: az igaziolivarégi, bejáratott termelőjének olaját, a Cortijo Garay Hojiblancáját. Manapságreneszánszát éli a szappankészítés, már Magyarországon is sokan főznek kézműves háziszappant, még olívaolajos szappanokból is Dunát lehet rekeszteni – igaz, folyékony szappant kevesen készítenek otthon, pláne nem tisztán csak olívaolajból. Elenyészően kevesen vannak azok, akik vállalják annak a kockázatát (és plusz költségét), hogy tényleg jó minőségű termelői extra szűz olívaolajból készítik a szappant, mindenféle adalékanyag nélkül. Ugyanis az ilyen szappan nem illatozik messziről, alig habzik, ráadásul az érlelési ideje különösen hosszú ideig eltarthat, vagyis nem lehet vele azonnal piacra lépni. Cserébe viszont valóban bőrbarát, hipoallergén szappant kapunk, amely – pont mivel alig habzik — extra kiadós, különösen sokáig kitart. És hogy miért fontos, hogy ne felvásárló cégek összepancsolt olajából, hanem igazolt eredetű termelői olívaolajból készüljön, ráadásul extra szűzből? Mert hideg eljárással készül, ezért megőrzi a valódi extra szűz olívaolaj magas E-vitamintartalmát.

MIRE HASZNÁLJUK: kézmosásra, arcmosásra, babafürdetésre, felnőtteknek tusfürdő helyett. Mielőtt felvettük a szortimentbe, mi nemcsak magunkon, de a gyerekeinken is teszteltük. A fűtési szezonban konkrétan ez hozta helyre az ovisok kicserepesedett kezét.

BÓNUSZ: Mivel a szappan semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, teljes mértékben biológiai úton lebomlik, így nem terheli a környezetet.

ÖSSZETEVŐK: elszappanosított extra szűz olívaolaj, jázminkivonat.