+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

Nagyon fontos még két dolog, kérjük, olvasd el, mielőtt továbbmész a honlapunkon.

Egyrészt 2018. július 7-ről 8-ra virradóra árat emeltünk. Talán tudjátok, hogy a forint történelmi mélypontra jutott; egyszerűsítve ez olyan, mintha a termelők árat emeltek volna. Elkövettem azt a hibát, hogy sokáig 315 forintra áraztam be a termékeinket, most kénytelenek vagyunk óvatosan 335 forintra húzni. Ez majdnem 6,4%-os emelést eredményezne – ehhez képest mi 5%-ot emelünk, remélhetőleg ideiglenesen. Nagyon reméljük, hogy ezzel még a jófej balek kategóriában maradunk, és reméljük azt is, hogy Ti, igaziolivás vásárlók, fogyasztók és függők, velünk maradtok, és hogy mi se fogunk padlót – így talán mindenki kihúzza addig, amíg a forint egy kicsit lábra kap.

Másrészt technikai okok miatt a webshop még mindig nehezen áttekinthető; még egy darabig türelmeteket kérjük, dolgozunk rajta. Addig is segítségnek ott az olajválasztó.

Előre is megköszönöm a hűséget és a megértést,

Tóth Guszti

 

Folyékony szappan extra szűz olívaolajjal, JÁZMINOS 500 ml (Brilliance, Magyarország )

0 Reviews

1.900 Ft

Elfogyott

Leírás

KÉSZÍTI: Brilliance Kft. A Brilliance eredetileg tisztítószerekkel foglalkozik; pár éve vették a fejükbe, hogy teljesen természetes folyékony szappant szeretnének készíteni, csak extra szűz olívaolajból – ekkor kerestek meg minket. Háromévnyi kísérletezés eredménye ez a folyékony szappan; ennyi idő kellett, hogy a receptet tökéletesítsék. 

MI EZ: ez a folyékony szappan kíméletes hideg eljárással, igazolt eredetű, spanyol termelői extra szűz olívaolajból készült vegyszermentes kozmetikum. Ami a szappanok állagát illeti, megkülönböztetünk tömbszappant és folyékony szappant; nagyjából ízlés kérdése, ki melyiket szereti, kinek melyiket kényelmesebb használni. Folyékony olívaolaj-szappanunkat olyanoknak szoktuk javasolni, akik a háziszappanok reneszánsza ellenére még mindig nem tudtak megbarátkozni azzal a gondolattal, hogy szilárd szappant használjanak (mert hogy a szilárd szappan is lehet bőrkímélő, különösen ha tisztán extra szűz olívaolajból készül). Mindig lesznek olyanok, akik megmaradnak a pumpás adagolóból nyomható folyékony szappanoknál, vagy azért, mert nem akarnak a tömbbel bajlódni, vagy mert babafürdetéshez kézreállóbbnak találják a folyékony változatot. Ez a szappan mindenféle adalékanyagtól, színezőanyagtól mentes (a natúr változat ráadásul teljesen illatsemleges), és csak extra szűz olívaolajból készül.

MILYEN OLÍVAOLAJBÓL: először is csak olívaolajból, csak extra szűzből, és nem maradék, lejárt szavatosságú olajból, mint azt oly sok helyen látni. A Brillance csak friss olívaolajat  használ, méghozzá igazolt eredetűt: az igaziolivarégi, bejáratott termelőjének olaját, a Cortijo Garay Hojiblancáját. Manapságreneszánszát éli a szappankészítés, már Magyarországon is sokan főznek kézműves háziszappant, még olívaolajos szappanokból is Dunát lehet rekeszteni – igaz, folyékony szappant kevesen készítenek otthon, pláne nem tisztán csak olívaolajból. Elenyészően kevesen vannak azok, akik vállalják annak a kockázatát (és plusz költségét), hogy tényleg jó minőségű termelői extra szűz olívaolajból készítik a szappant, mindenféle adalékanyag nélkül. Ugyanis az ilyen szappan nem illatozik messziről, alig habzik, ráadásul az érlelési ideje különösen hosszú ideig eltarthat, vagyis nem lehet vele azonnal piacra lépni. Cserébe viszont valóban bőrbarát, hipoallergén szappant kapunk, amely – pont mivel alig habzik — extra kiadós, különösen sokáig kitart. És hogy miért fontos, hogy ne felvásárló cégek összepancsolt olajából, hanem igazolt eredetű termelői olívaolajból készüljön, ráadásul extra szűzből? Mert hideg eljárással készül, ezért megőrzi a valódi extra szűz olívaolaj magas E-vitamintartalmát.

MIRE HASZNÁLJUK: kézmosásra, arcmosásra, babafürdetésre, felnőtteknek tusfürdő helyett. Mielőtt felvettük a szortimentbe, mi nemcsak magunkon, de a gyerekeinken is teszteltük. A fűtési szezonban konkrétan ez hozta helyre az ovisok kicserepesedett kezét.

BÓNUSZ: Mivel a szappan semmilyen adalékanyagot nem tartalmaz, teljes mértékben biológiai úton lebomlik, így nem terheli a környezetet.

ÖSSZETEVŐK: elszappanosított extra szűz olívaolaj, jázminkivonat.