A MEGNÖVEKEDETT RENDELÉSSZÁMOK MIATT A CSOMAGOK SAJNOS TÖBB NAPOS CSÚSZÁSSAL KERÜLNEK KIKÜLDÉSRE. MEGÉRTÉSETEKET ÉS TÜRELMETEKET KÖSZÖNJÜK, IGYEKSZÜNK MINDENKIHEZ A LEGHAMARABB ELJUTTATNI AZ OLAJÁT.

 

 

Nagyon büszkén jelentjük be, hogy az igazioliva szerényen, néhány palack Artajóval, de mégis beszállt Weöres Szabi mellé New Europe nevű vitorlásába.  A világ egyértelműen legkeményebb vitorlásversenyén, a Vendée Globe-on 100 nap alatt kell körbevitorlázni a bolygót, KIKÖTÉS NÉLKÜL ÉS TELJESEN EGYEDÜL. Igen. 100 nap az óceánon teljes magányban. A nagyon kevés alvás mellé szerencsére rengeteg stressz járul. Az extra kalóriák nagyon kellenek, ezért mi 3 liter extra szűzzel támogatjuk az ország egyik legőrültebb sportolóját. Tehát igaziolivával a Föld körül: itt tudjátok követni, merre jár Weöres Szabolcs.

 
 
NYITVA TARTÁS:  hétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00; Szombat-vasárnap: ZÁRVA

A kezdetektől elérhető ingyenes kóstolás jelenleg gazdasági okokból szünetel. A gazdasági nehézségek és a szállítási díjak emelkedése miatt 2023.10.18-án kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 50.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 2.400.- maradt. Most érvényes csak igazán az “oszd meg és olajkodj”: fogjatok össze, és rendeljetek többen egy helyre! Vagy gyertek el a boltba. Köszönjük a megértést.

Trufo aprított szarvasgomba extra szűz olívaolajban, 100 g

Kategória:

 

Finom morzsára aprított szarvasgomba a mi extra szűz olívaolajunkban. A tejszínes gombamártás csak a kezdet, rengeteg mindenhez passzol, és a morzsás állaga miatt különösen gazdaságosan használható.

Elfogyott

5.800 Ft

58.000 Ft / kg

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Trufo Hungary Kft, Pétervására, Magyarország.

MIRE SZÁMÍTSAK: a szarvasgombáról (ahogy az aszalt paradicsomról is) le szokták spórolni a jó olívaolajat. Csakhogy aki szokva van a jó olajhoz, azt az ilyen finomságoknál is zavarja a silány minőségű olaj – az egész élményt elrontja. Szerencsére ezt a szarvasgombát a mi extra szűz olívaolajunkban tették el, szóval ez már egyfajta garancia a minőségre. A Trufo három különböző állagban teszi el a szarvasgombát, ezek felhasználásukban különböznek: finom morzsára aprítva, julienne-re (vékony csíkokra) vágva, és carpaccio (azaz hajszálvékony szeletek) formájában. Amit még tudni kell: a szarvasgombát – a világ legjobbját is, ami az angol király asztalára kerül – mindig kénytelenek aromával ízesíteni, mert a gomba saját illóanyaga hőkezelés (sterilezés) hatására bomlik. Viszont nagyon nem mindegy, milyen aromát használnak. A Trufo esetében ez hosszú kísérletezés eredménye: több olajunkat többféle aromával összepárosították (ezeket mi is kóstoltuk), és a legjobb kombinációt választották. Az eredmény: nagyon intenzív, de abszolút természetes szarvasgombaíz.

ÖSSZETÉTEL: 60% nyári szarvasgomba (Tuber aestivum), extra szűz olívaolaj, aroma, só. Ők szerényen csak annyit írnak rá, hogy „olívaolaj”, de az bizony rendes termelői extra szűz olívaolaj, méghozzá tőlünk. A szarvasgomba állaga: morzsára aprított.

MIHEZ: a tejszínes gombamártás csak a kezdet: mehet tésztához, pizzára, lepényekre, krémlevesekbe, ünnepi krumplipürébe, zöldségkrémekbe, mini szendvicsfalatokra, stb, stb.

KISZERELÉS: nettó tömeg 100 g, üvegben. Felbontás után hűtőben tárolandó, és 3 napon belül elfogyasztandó. Tipp egy kedves vevőnktől: jégkockatartóban lefagyasztva, utána az adagokat zárható tasakban a mélyhűtőben tárolva gazdaságosan használható.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Trufo Hungary Kft, Pétervására, Magyarország.

MIRE SZÁMÍTSAK: a szarvasgombáról (ahogy az aszalt paradicsomról is) le szokták spórolni a jó olívaolajat. Csakhogy aki szokva van a jó olajhoz, azt az ilyen finomságoknál is zavarja a silány minőségű olaj – az egész élményt elrontja. Szerencsére ezt a szarvasgombát a mi extra szűz olívaolajunkban tették el, szóval ez már egyfajta garancia a minőségre. A Trufo három különböző állagban teszi el a szarvasgombát, ezek felhasználásukban különböznek: finom morzsára aprítva, julienne-re (vékony csíkokra) vágva, és carpaccio (azaz hajszálvékony szeletek) formájában. Amit még tudni kell: a szarvasgombát – a világ legjobbját is, ami az angol király asztalára kerül – mindig kénytelenek aromával ízesíteni, mert a gomba saját illóanyaga hőkezelés (sterilezés) hatására bomlik. Viszont nagyon nem mindegy, milyen aromát használnak. A Trufo esetében ez hosszú kísérletezés eredménye: több olajunkat többféle aromával összepárosították (ezeket mi is kóstoltuk), és a legjobb kombinációt választották. Az eredmény: nagyon intenzív, de abszolút természetes szarvasgombaíz.

ÖSSZETÉTEL: 60% nyári szarvasgomba (Tuber aestivum), extra szűz olívaolaj, aroma, só. Ők szerényen csak annyit írnak rá, hogy „olívaolaj”, de az bizony rendes termelői extra szűz olívaolaj, méghozzá tőlünk. A szarvasgomba állaga: morzsára aprított.

MIHEZ: a tejszínes gombamártás csak a kezdet: mehet tésztához, pizzára, lepényekre, krémlevesekbe, ünnepi krumplipürébe, zöldségkrémekbe, mini szendvicsfalatokra, stb, stb.

KISZERELÉS: nettó tömeg 100 g, üvegben. Felbontás után hűtőben tárolandó, és 3 napon belül elfogyasztandó. Tipp egy kedves vevőnktől: jégkockatartóban lefagyasztva, utána az adagokat zárható tasakban a mélyhűtőben tárolva gazdaságosan használható.