Jó hírünk van: két hónap Csipkerózsika-álom után ÚJRANYIT A BOLT! 2020.05.18. hétfőtől a követező rend szerint működünk: H-P 09:00-17:00 óráig, SZOMBATON ZÁRVA leszünk. Sajnos a kóstolás továbbra is határozatlan ideig szünetel. Kérjük, hozzatok maszkot! A WEBSHOP IS FOLYAMATOSAN ÜZEMEL, onnan tudtok házhoz szállítást kérni.

Az IGAZIOLIVA bemutatja:

II. Pomázi olaj- és kenyérünnep

MIKOR: 2019.09.28. szombat 12:00-20:00

HOL: Szent István Király Plébánia KERTJE, 2013 Pomáz, Templom tér 8. Térképért katt ide.

FB-esemény itt.

Sokan örülnek, mert nagyon várták: idén is lesz olaj- és kenyérünnep. Úgy alakult, hogy a második rendezvénynek egyedüli szervezői lettünk. Ezúttal a kisebb, újabb, de szintén kovásszal birkózó kispékségek várnak titeket, viszont idén már nem az igazioliva udvarán – azt kinőttük, ezért arrébb mentünk 600 méterrel, a pomázi Szent István Király Plébánia kertjébe.

A hely most kétszer nagyobb, de a látogatószámot idén is korlátoznunk kell regisztrációval. Sajnos csak 1000 karszalagot tudunk biztosítani, így kényelmesen elférünk a gyepen. A jegyár 1500.- Ft (ezért most is adunk egy kóstolótálat: szuper kenyerek, olívaolaj, olajbogyó), de 14 év alatt nem ragaszkodunk a belépődíjhoz (szakállasoknak nem hisszük el, akkor sem, ha mutálnak).

Pékségek: arán bakery budapest, Szívügyem Kispékség, Mandelbrot Pékség (kemencével!), Bake My Day Pékség, Kópic, Skanzen Pékség (kemencével!), A kis pékinas-Le Petit Boulanger
Malmok: Garat malom – Mohács, Kukutyin Műhely
Olaj és olajbogyó: igazioliva
A grillnél: Forráspont (ízfokozó- és GMO-mentes övezet)
Krémek és falatok: A Séf és a Kertész
Szörp és lekvár: Imre család
Bor: Borháló Szentendre
Sör: Liquid Gold

Regisztrálni CSAK AZ ESEMÉNY OLDALÁN TUDTOK privát üzenetben, VAGY emailen az info@igazioliva.hu címen (egy nevet kérünk, hozzá a felnőttek és a 14 év alatti gyerekek számát).

Esőnap: 2019.okt. 5. szombat

Köszönjük a segítséget nekik: Konyharegény és Kiss Andi (CherryTravel) , Pomázi Önkormányzat és Pomázi Szent István Király Plébánia