Megint szűretlen, megint limitált, megint bio. Almás-banános, gyümölcsös, szűretlen, friss arbequina az Artajótól, literes üvegben; fuvarártól függően megpróbáljuk 5200-5300 körül kihozni. Limitált kiadás, szokás szerint kizárólag előjegyzésre: orders@igazioliva.hu, vagy személyesen a boltban. Jelentkezési határidő: 2021.10.18. hétfő déli 12:00. A tárgyba írjátok be: “karácsonyi szűretlen”, utána csak nevet és darabszámot kérünk. Bolti átvételt szorgalmazunk, de persze atombiztosan be is csomagoljuk. Fizetni csakis átvételkor kell, de ha vki nem jön érte, akkor az olaját kb. dec második hetében feltesszük a polcra : )))))

NYITVA TARTÁSHétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00
                               Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

A fennálló járványhelyzet miatt továbbra sincs kóstolás. Kérjük, legyetek türelemmel!

Évek óta nem emeltük a csomagküldés díjait. Az élelmiszerárak és a szolgáltatói díjak emelkedése miatt pár napja kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 30.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 1.800.- lett. Köszönjük a megértést.

Hivatalos

Működési és vásárlási tudnivalók az igazioliva.hu webshopján történő vásárláshoz

 

1. Általános tájékoztató: cégadatok, stb.
2. Hol és hogyan lehet vásárolni
3. Adatvédelmi tájékoztató — ÚJ! GDPR-nek megfelelő tájékoztató ITT található
 
1. Általános tájékoztató

A szolgáltató neve: igazioliva.hu / Archaikon Bt

A szolgáltató székhelye: 2013 Pomáz, Rózsa u. 14.

A szolgáltató telephelye: 2013 Pomáz, Kossuth L. u. 48..

A szolgáltató elérhetősége: Tóth Gusztáv / 30-597-6969/

                                                 Bárány Borbála / 30-411-7034

                                               info@igazioliva.hu

A szolgáltató kiskereskedelmi üzlete: 2013 Pomáz, Kossuth L. u. 48.

A kiskereskedelmi üzlet elérhetősége:           

                        ÜGYVEZETŐ (szakmai ügyek, viszonteladás):  Tóth Gusztáv / 30-597-6969 / info@igazioliva.hu

                        PÉNZÜGY, HONLAP (pénzügy, adminisztráció): Bárány Borbála / 30-411-7034 / operations@igazioliva.hu

                        BOLT, BESZERZÉS (üzletvezető, bolti ügyek, beszerzés): Kuntz Norka / 30-919-1923 / import@igazioliva.hu

                        WEBSHOP (megrendelések, szállítás): Müller Péter és a fentiek : ) / 30-478-8856 + Nedelkovics Adél  70-631-4700  orders@igazioliva.hu

A kiskereskedelmi üzlet nyitva tartása:

                        JÁRVÁNYHELYZET ALATTI NYITVA TARTÁS:

                         Hétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00
                         Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

                         http://igazioliva.hu/kapcsolat/

A szolgáltató nyilvántartási száma:

                         380/2016 (telephelymódosítás miatt új engedély: kiskereskedelmi üzlet és csomagküldő tevékenység),

                         eljáró hatóság: Pomázi Polgármesteri Hivatal

A szolgáltató adószáma: 21506408-2-13

A szolgáltató  cégjegyzékszáma: 13-06-067891

 

2. Vásárlási feltételek

Hogyan rendelhetek?

Az igazioliva webshopon (http://igazioliva.hu/webshop), illetve szükség esetén telefonon leadott vagy emailben leírt megrendeléssel lehet vásárolni, de az adatok (szállítási, számlázási adatok, valamint a megrendelt tételek) pontos rögzítése miatt a rendelést célszerű minden esetben a webshopon leadni. A megrendelő minden esetben visszaigazoló emailt kap a rendelt tételekről és a végösszegről. Az általános csomagküldési díjakat jelen tájékoztató megfelelő szekciójában, valamint a rendelést visszaigazoló email összefoglaló részében közöljük.

Milyen adatokat kell megadnom?

A megrendelőlapon számlázási nevet és címet, illetve (ha ettől eltér) szállítási nevet és címet kell megadni, valamint az esetleges adategyeztetés (a számlázási/szállítási részletek és a megrendelt tételek ellenőrzése) miatt emailcímet és ténylegesen használt, jellemzően mobiltelefonszámot kell megadni.

Hol vásárolhatok személyesen?

Személyesen a 2013 Pomáz, Kossuth L. u. 48. alatti boltunkban nyitva tartási időben: H-K-Sze-P 9-17 óra között, CSÜTÖRTÖKÖN pedig 9-19 óra között lehet vásárolni. Figyelem: JÁRVÁNYHELYZET ALATT SZOMBAT-VASÁRNAP A BOLT ZÁRVA!  Az üzletben nyitva tartási időben ingyen lehet kóstolni olívaolajat, sherryecetet, olajbogyót, mézet, és szívesen beszélgetünk is a vevőkkel. Spontán kis kóstolóra bármikor be lehet ugrani, több személyes és/vagy leülős nagy kóstolóra be kell jelentkezni. ***VESZÉLYHELYZET ALATT A KÓSTOLÁS SZÜNETEL!*** A boltban majdnem mindig majdnem mindenből tartunk készletet, de előfordulhat átmeneti hiány, így aki a háztartási mennyiségnél jelentősen többet vinne valamiből, annak érdemes a készletről is érdeklődnie (Tóth Guszti, 30-597-6969; Bárány Bori, 30-411-7034).

Hogyan fizethetek?

 • webshopos rendelésnél készpénzben a kiszállított tételek átvételekor — minthogy a rendeléseket Budapesten többnyire saját futárunk, vidéken pedig a GLS szállítja házhoz, ez valójában utánvétnek felel meg
 • webshopos rendelésnél előre utalással. FIGYELEM! Kérjük az elektronikus számlaértesítőt megvárni (ezen látható a vásárlási számla száma), és csak utána utalni. Bankszámlaszámunk: Archaikon Bt., 10918001-00000034-56440004; a közleményben kérjük feltüntetni a vevő nevét és a vásárlási számla számát.
 • a boltban készpénzben vagy bankkártyával is lehet fizetni

Hogyan szállítunk?

 • Magánvevőink megrendelését Budapestre többnyire saját futárunk, vidékre pedig a GLS viszi ki a csomagfeladástól számított egynapos kézbesítési határidővel. Az ingyenes kiszállítás összeghatára 2021.06.10-től 30.000.- forintra emelkedik. Az ország egész területén 30.000.- forintos rendeléstől a házhoz szállítás ingyenes, csak az utánvét díját vagyunk kénytelenek felszámolni, a díjszabást ld. lejjebb. A GLS háromszor kísérli meg a kézbesítést. A szállítás részleteiről a csomagfelvétel napján emailt küldenek, ez alapján a megadott weboldalon aznap még lehet változtatni a kiszállítás helyén vagy időpontján. A kiszállítás napján, reggel megerősítik a csomag felvételét és tájékoztatják a kézbesítés várható időpontjáról 3 órás intervallum megadásával.
  További részletek a GLS saját oldalán. Az e-mailben kapott csomagszám alapján a GLScsomagkövetős oldalán itt vagy itt bármikor utána lehet nézni, hol jár a csomag. Minden egyébre pedig ott a GLS ügyfélszolgálat ügyfélszolgálat.                                                              

 • Kérjük vevőinket, a rendelés leadása előtt fokozottan ellenőrizzék a megadott címet, mobiltelefonszámot és email-címet, mert a pontatlanul megadott adatok miatt a kézbesítés meghiúsulhat.

 • A boltban lehetőség van a megrendelt termékek személyes átvételére is; a cím: 2013 Pomáz, Kossuth L. u. 48. NYITVA TARTÁS: H-K-Sze-P 9-17 óra között, Cs 9-19 óra között, SZOMBAT-VASÁRNAP ZÁRVA. A személyes bolti átvétel igényét kérjük a megrendelőlap megjegyzés rovatában jelezni.

Mennyibe kerül a kiszállítás?

 • Magánszemélyeknek: magánvevőink megrendelését Budapesten többnyire saját futárunk, vidéken a GLS szállítja házhoz. A kézbesítési idő a feladástól számított egy nap, díja:

   

  ÁTUTALÁSNÁL

  UTÁNVÉTNÉL

  2021.06.10-től 30.000.- forintos rendelés alatt

  1.800.- forint;

  1.800.- forint + utánvét díja

  2021.06.10-től 30.000.- forintos rendeléstől

  0.- forint;

  0.- forint + utánvét díja

 • FONTOS! Az utánvét díját  kénytelenek vagyunk minden esetben (tehát még az ingyenes házhoz kézbesítés esetén is) felszámolni, ez 2018.október 1-jétől egységesen :

  UTÁNVÉT DÍJA

         egységesen

  300.-

       
       
 • Átutalásos fizetési módnál ez a költség persze nem merül fel.

 • Éttermeknek: éttermeknek, viszonteladóknak a kiszállítás ugyancsak 30.000.- forint fölötti rendelésnél ingyenes. FONTOS! Az üzemanyag-optimalizálás miatt éttermeknek hetente kb. háromszor szállítunk, ezért kérjük, gondolják végig a heti/havi rendszeres fogyást, és annak megfelelően egyeztessék velünk a kiszállítást.

Visszavásárlási garancia

A távollevők közötti szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) kormányrendelet alapján internetes vásárlás esetén a vevőt elállási jog (a termék visszaküldésének joga) illeti meg, amellyel a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül élhet. A vonatkozó jogszabály szerint a vevő az internetes szerződéstől egyoldalúan, indoklás nélkül visszaléphet; ebben az esetben a termék visszaküldése és a számla bemutatása (számlamásolat elküldése) esetén a kifizetett összeget 30 napon belül visszatérítjük. Az elállási jog a szállítási költség, illetve a kiszállítás díjára nem vonatkozik; azt a jogszabály szerint a vevőnek kell állnia. Elállás esetén a terméket a következő címre kérjük visszaküldeni: Archaikon Bt / Tóth Gusztáv, 2013 Pomáz, Rózsa u. 14.

A szerződés tárgyának lényeges jellemzői

A termékek részletes leírása a honlapon olvasható.

Még több információ tudatos vásárlóknak

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság részletes tájékoztatója az internetes vásárlásról itt olvasható.

 

3. Adatvédelmi tájékoztató

A rendeléshez kötelezően a következő adatokat kell megadni: a megrendelő neve és címe (irányítószám, település, utca, házszám), valamint email címe és telefonszáma (lehetőleg állandóan használt száma, jellemzően mobiltelefonszáma). Szállítási cím megadására csak akkor van szükség, ha az eltér a számlázási címtől. A megadott személyes adatokra (név, számlázási cím, szállítási cím, esetleges kontaktszemélyek elérhetőségei) kizárólag a kiszállítások megszervezése és lebonyolítása céljából  van szükség; az adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, kizárólag saját futárunknak / a GLS futárszolgálatnak és kizárólag a házhoz kézbesítés intézése miatt adjuk meg. Az igazioliva/Archaikon Bt. adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-72116/2014. Az adatokhoz az igazioliva / Archaikon Bt. összesen 2, azaz kettő tulajdonosa és állandó munkatársa, Tóth Gusztáv és Bárány Borbála, ezen kívül üzletvezetőnk: Kuntz Norka, webshoplogisztikai munkatársaink: Müller Péter és Nedelkovics Adél, valamint saját futárunk: Somhegyi György és Czeglédi Attila férhetnek hozzá, és azokat csak a kiszállítás lebonyolításához használhatják fel. Az adatokat a visszatérő rendelések miatt (vevőink kényelme és jobb kiszolgálása érdekében) határozatlan időre megőrizzük, de a megrendelő kérésére adatbázisunkból töröljük. Az adatkezeléssel kapcsolatos bárminemű észrevételt az info@igazioliva.hu címen fogadjuk. A weboldalunkon az adatkezelés minden esetben az érintett hozzájárulásán alapul.

Hírlevél: az igazioliva hírlevelére, a zsírlevélre a honlap főoldalán, valamint az igazioliva Facebook-oldalán lehet feliratkozni; a leiratkozás lehetőségét minden hírlevél alsó sávjában biztosítjuk. Aki leiratkozik, annak emailcímét töröljük a listáról, és több hírlevelet nem küldünk.

 A jelen tájékoztatóval nem érintett kérdésekben a mindenkori hatályos Ptk. és a hazai vonatkozó jogszabályok az irányadóak.