Tokaji bodzás-zöldfűszeres balzsamecet, 250 ml

Kategória:

 

Bodzavirág-, kakukkfű- és citromfűágyon érlelt édes tokaji balzsamecetek házasítása finoman virágos-fűszeres jegyekkel, alacsony ecetsavtartalommal, zempléni bodzavirágból.

Elfogyott

2.000 Ft

8.000.- / l

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Tokaji Borecet Művek, Bodrogkeresztúr, Magyarország.

MIBŐL KÉSZÜLT: bodzavirágágyon érlelt furmint borecet (furmint borecet, bodzavirág 2%), citromfűágyon érlelt furmint borecet (furmint borecet, citromfű 2%), sűrített almamust, kakukkfűágyon érlelt furmint borecet (furmint borecet, kakukkfű2%). A Zemplénben gyűjtött bodzavirágból.

ECETSAVTARTALOM: 3-3,5% között

MIRE SZÁMÍTSAK: A bodzavirág (és a citromfű) könnyed édességet, a kakukkfű súlyosabb gyógynövényességet ad ennek a balzsamecetnek.

MIHEZ: levélsalátákhoz, gyümölccsel és sajttal készült salátákhoz, húspácoláshoz, gyógynövényes ivóecetnek kúraszerűen fogyasztva.

KISZERELÉS: 250 ml üveg  

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Tokaji Borecet Művek, Bodrogkeresztúr, Magyarország.

MIBŐL KÉSZÜLT: bodzavirágágyon érlelt furmint borecet (furmint borecet, bodzavirág 2%), citromfűágyon érlelt furmint borecet (furmint borecet, citromfű 2%), sűrített almamust, kakukkfűágyon érlelt furmint borecet (furmint borecet, kakukkfű2%). A Zemplénben gyűjtött bodzavirágból.

ECETSAVTARTALOM: 3-3,5% között

MIRE SZÁMÍTSAK: A bodzavirág (és a citromfű) könnyed édességet, a kakukkfű súlyosabb gyógynövényességet ad ennek a balzsamecetnek.

MIHEZ: levélsalátákhoz, gyümölccsel és sajttal készült salátákhoz, húspácoláshoz, gyógynövényes ivóecetnek kúraszerűen fogyasztva.

KISZERELÉS: 250 ml üveg