NAGYON FONTOS! Technikai átállás miatt június 29.-július 12. közt a vidéki rendeléseinket nem fogjuk tudni teljesíteni, várhatóan a budapestieket korlátozottan igen. Ezért, aki teheti, rendeljen most, vagy JÚLIUS (7. hó) második felében. A BOLT TOVÁBBRA IS NYITVA: H, K, Sz, P: 9-17 Csütörtök: 9-19. Hétvégén zárva vagyunk.

 

Quinoás-pekándiós granola olívaolajjal

Kategória:

 

Dúsított, ropogós müzliféle a mi olívaolajunkkal, cukor és méz nélkül, gluténmentes zabpehellyel, pekándióval, juharsziruppal, puffasztott quinoával.

1.500 Ft

5.960.- / kg
Mennyiség

Leírás

KI KÉSZÍTI: Viblance, Magyarország. A magyar csapat kézműves módszerekkel készít granolákat és egészséges nassolnivalókat, hosszú távú terveik között pedig szerepel egy csomóféle vegán, adalékmentes dolog előállítása is.

MI EZ: granola = ropogós müzli, pontosabban egy pirított és általában édesített müzlikeverék. Az alapját gabonapelyhek adják (nem a reggelizőpelyheknek nevezett, extrudált, cukrozott termékekre gondolunk, hanem igazi gabonapelyhekre); ezt dúsítják diófélékkel, aszalt gyümölcsökkel, majd valamilyen zsiradékkal és/vagy valamilyen édesítőanyaggal, esetleges fűszerekkel is keverve, sütőben megpirítják. Ettől kapja azt a ropogós állagot és azt a süteményes ízt, amitől sokkal-sokkal finomabb, mint egy natúr, nyers müzli, miközben ugyanolyan egészséges. Különösen mivel a Viblance granolája nem pálmazsírral és társaival, hanem a mi extra szűz olívaolajunkkal készül.

ÖSSZETEVŐK: gluténmentes zabpehely, bio agávé szirup, kókuszpehely, napraforgómag, juharszirup, extra szűz olívaolaj (Valle de Ricote Coupage), pekándió (5%), mandula, tökmag, bio puffasztott quinoa (0,8%), bio puffasztott köles, só, fűszerek. Mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószertől, színezéktől és állati eredetű összetevőktől mentes, gluténmentes, vegán termék.

Allergének: csonthéjasokat tartalmaz, illetve szezámmagot is felhasználó üzemben készül.

MIHEZ: alapértelmezésben reggelire natúr joghurttal + gyümölccsel, esetleg tejjel vagy növényi tejjel, de ha úgy alakul az élet (márpedig úgy szokott alakulni), akkor lehet belőle egészséges nassolnivaló is.

KISZERELÉS: 250 g   

Leírás

KI KÉSZÍTI: Viblance, Magyarország. A magyar csapat kézműves módszerekkel készít granolákat és egészséges nassolnivalókat, hosszú távú terveik között pedig szerepel egy csomóféle vegán, adalékmentes dolog előállítása is.

MI EZ: granola = ropogós müzli, pontosabban egy pirított és általában édesített müzlikeverék. Az alapját gabonapelyhek adják (nem a reggelizőpelyheknek nevezett, extrudált, cukrozott termékekre gondolunk, hanem igazi gabonapelyhekre); ezt dúsítják diófélékkel, aszalt gyümölcsökkel, majd valamilyen zsiradékkal és/vagy valamilyen édesítőanyaggal, esetleges fűszerekkel is keverve, sütőben megpirítják. Ettől kapja azt a ropogós állagot és azt a süteményes ízt, amitől sokkal-sokkal finomabb, mint egy natúr, nyers müzli, miközben ugyanolyan egészséges. Különösen mivel a Viblance granolája nem pálmazsírral és társaival, hanem a mi extra szűz olívaolajunkkal készül.

ÖSSZETEVŐK: gluténmentes zabpehely, bio agávé szirup, kókuszpehely, napraforgómag, juharszirup, extra szűz olívaolaj (Valle de Ricote Coupage), pekándió (5%), mandula, tökmag, bio puffasztott quinoa (0,8%), bio puffasztott köles, só, fűszerek. Mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószertől, színezéktől és állati eredetű összetevőktől mentes, gluténmentes, vegán termék.

Allergének: csonthéjasokat tartalmaz, illetve szezámmagot is felhasználó üzemben készül.

MIHEZ: alapértelmezésben reggelire natúr joghurttal + gyümölccsel, esetleg tejjel vagy növényi tejjel, de ha úgy alakul az élet (márpedig úgy szokott alakulni), akkor lehet belőle egészséges nassolnivaló is.

KISZERELÉS: 250 g