NAGYON FONTOS! Technikai átállás miatt június 29.-július 12. közt a vidéki rendeléseinket nem fogjuk tudni teljesíteni, várhatóan a budapestieket korlátozottan igen. Ezért, aki teheti, rendeljen most, vagy JÚLIUS (7. hó) második felében. A BOLT TOVÁBBRA IS NYITVA: H, K, Sz, P: 9-17 Csütörtök: 9-19. Hétvégén zárva vagyunk.

 

La Masrojana fokhagymás olívaolaj, 250 ml

Kategóriák: ,

 

Klasszikus ízesített olívaolaj valódi fokhagymával; elég rendesen fokhagymás, ezért használja mindenki vérmérséklete szerint -- például mehet házi lepényre, pizzára, tésztaszószokba, egytálételekbe, húsos vagy zöldséges ragukba, mártogatókba, szendvicskrémekbe, tálaláskor zöldségkrémlevesek tetejére, húspácokhoz, grillezett húsokra, sült zöldségekre, stb. stb. 250 ml sötétített üveg.

2.800 Ft

11.200.- / l
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig, (Tarragona, Katalónia), Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; hatvan éve indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni.

MI EZ: ami a normális ízesített olajoknál az alap: nem középrossz olajból aromával készülnek, hanem elsőosztályú olajbogyóból, citrusos és zöldfűszeres olajoknál magával az ízesítőanyaggal együtt sajtolva, fokhagymás és a chilis olajnál pedig a valódi ízesítőanyaggal együtt áztatva — ettől az ízesítőkből olyan illóolajok kerülnek az olajba, amelyeket utólagos ízesítéssel képtelenség utánozni. A La Masrojana arbequina olajjal dolgozik, ami elég szelíd alap ahhoz, hogy érvényesülni engedje az ízesítőanyagok saját karakterét.

ÖSSZETÉTEL: extra szűz olívaolaj (arbequina), fokhagyma

MIHEZ: mivel ez az olaj elég rendesen fokhagymás, használja mindenki saját vérmérséklete szerint; mehet házi lepényre, pizzára, tésztaszószokba, egytálételekbe, húsos vagy zöldséges ragukba, mártogatókba, szendvicskrémekbe, tálaláskor zöldségkrémlevesek tetejére, húspácokhoz, grillezett húsokra, sült zöldségekre, stb. stb.

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig, (Tarragona, Katalónia), Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; hatvan éve indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni.

MI EZ: ami a normális ízesített olajoknál az alap: nem középrossz olajból aromával készülnek, hanem elsőosztályú olajbogyóból, citrusos és zöldfűszeres olajoknál magával az ízesítőanyaggal együtt sajtolva, fokhagymás és a chilis olajnál pedig a valódi ízesítőanyaggal együtt áztatva — ettől az ízesítőkből olyan illóolajok kerülnek az olajba, amelyeket utólagos ízesítéssel képtelenség utánozni. A La Masrojana arbequina olajjal dolgozik, ami elég szelíd alap ahhoz, hogy érvényesülni engedje az ízesítőanyagok saját karakterét.

ÖSSZETÉTEL: extra szűz olívaolaj (arbequina), fokhagyma

MIHEZ: mivel ez az olaj elég rendesen fokhagymás, használja mindenki saját vérmérséklete szerint; mehet házi lepényre, pizzára, tésztaszószokba, egytálételekbe, húsos vagy zöldséges ragukba, mártogatókba, szendvicskrémekbe, tálaláskor zöldségkrémlevesek tetejére, húspácokhoz, grillezett húsokra, sült zöldségekre, stb. stb.

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg