JÁRVÁNYHELYZET ALATTI NYITVA TARTÁS:

H, K, Sze, P: 9-17; Cs: hosszított nyitva tartás 9-19. A kóstolás a fennálló járványhelyzet miatt továbbra sem megengedett, illetve a szombati nyitva tartás szintén szünetel. A boltban a maszkviselés továbbra is kötelező. Kérjük, legyetek türelemmel!

La Masrojana chilis olívaolaj, 250 ml

Kategóriák: ,

 

Klasszikus ízesített olívaolaj valódi chilivel; elég rendesen csíp, ezért használja mindenki vérmérséklete szerint -- például tésztaszószokba, egytálételekbe, húsos vagy zöldséges ragukba, mártogatókba, szendvicskrémekbe, tálaláskor krumplikrémleves vagy sajtleves tetejére, húspácokhoz, grillezett húsokra, sült zöldségekre. 250 ml sötétített üveg.

2.800 Ft

11.200.- / l
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig, (Tarragona, Katalónia), Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; hatvan éve indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni.

MI EZ: ami a normális ízesített olajoknál az alap: nem középrossz olajból aromával készülnek, hanem elsőosztályú olajbogyóból, citrusos és zöldfűszeres olajoknál magával az ízesítőanyaggal együtt sajtolva, fokhagymás és a chilis olajnál pedig a valódi ízesítőanyaggal együtt áztatva — ettől az ízesítőkből olyan illóolajok kerülnek az olajba, amelyeket utólagos ízesítéssel képtelenség utánozni. A La Masrojana arbequina olajjal dolgozik, ami elég szelíd alap ahhoz, hogy érvényesülni engedje az ízesítőanyagok saját karakterét.

ÖSSZETÉTEL: extra szűz olívaolaj (arbequina), chili

MIHEZ: mivel ez a chilis olaj elég rendesen csípős, használja mindenki saját vérmérséklete szerint; mehet tésztaszószokba, egytálételekbe, húsos vagy zöldséges ragukba, mártogatókba, szendvicskrémekbe, tálaláskor krumplikrémleves vagy sajtleves tetejére, húspácokhoz, grillezett húsokra, sült zöldségekre, stb.stb.

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig, (Tarragona, Katalónia), Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; hatvan éve indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni.

MI EZ: ami a normális ízesített olajoknál az alap: nem középrossz olajból aromával készülnek, hanem elsőosztályú olajbogyóból, citrusos és zöldfűszeres olajoknál magával az ízesítőanyaggal együtt sajtolva, fokhagymás és a chilis olajnál pedig a valódi ízesítőanyaggal együtt áztatva — ettől az ízesítőkből olyan illóolajok kerülnek az olajba, amelyeket utólagos ízesítéssel képtelenség utánozni. A La Masrojana arbequina olajjal dolgozik, ami elég szelíd alap ahhoz, hogy érvényesülni engedje az ízesítőanyagok saját karakterét.

ÖSSZETÉTEL: extra szűz olívaolaj (arbequina), chili

MIHEZ: mivel ez a chilis olaj elég rendesen csípős, használja mindenki saját vérmérséklete szerint; mehet tésztaszószokba, egytálételekbe, húsos vagy zöldséges ragukba, mártogatókba, szendvicskrémekbe, tálaláskor krumplikrémleves vagy sajtleves tetejére, húspácokhoz, grillezett húsokra, sült zöldségekre, stb.stb.

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg