NAGYON KÖZÉRDEKŰ! A fagyok beálltától tavaszig péntekenként nem adunk fel csomagot, nehogy a GLS raktárában megfagyjon. A beérkező rendeléseket természetesen fogadjuk és feldolgozzuk, de csak hétfőn adjuk fel. Megértéseteket köszönjük!

Ez alól kivétel december 13-a péntek, mivel másnap munkanap lesz, ezért a GLS szombaton is kézbesít.

NYITVATARTÁS: December 7-én és 14-én szombaton 10-18 óra között, december 15-én ezüstvasárnap, 22-én aranyvasárnap és 23-án hétfőn 10-18 óra között.

CSOMAGFELADÁS: Csomagot utoljára december 20-án adunk fel, ami 23-án érkezik. Ezúttal – a karácsonyi későkre gondolva – nem vesszük figyelembe az időjárást, tehát ha fagyni fog, akkor fagyni fog 🙂  Lényeg, hogy időben ott legyen! Hajrá, Guszti

La Masrojana bazsalikomos olívaolaj, 250 ml

Kategóriák: ,

 

Klasszikus ízesített olívaolaj valódi, friss bazsalikomlevéllel együtt sajtolva; paradicsomra, tésztához, zöldsalátákhoz, krumplipürére stb. 250 ml sötétített üveg.

2.650 Ft

10.400.- / l
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig, (Tarragona, Katalónia), Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; hatvan éve indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni.

MI EZ: ami a normális ízesített olajoknál az alap: nem középrossz olajból, aromával készülnek, hanem elsőosztályú olajbogyóból, magával az ízesítőanyaggal együtt sajtolva — ettől a citrusok héjából és magjából, valamint az aromás fűszernövényekből olyan illóolajok kerülnek az olajba, amelyeket utólagos ízesítéssel képtelenség utánozni. A Masrojana arbequina olajjal dolgozik, ami elég szelíd alap ahhoz, hogy érvényesülni engedje az ízesítőanyagok saját karakterét.

ÖSSZETÉTEL: extra szűz olívaolaj (arbequina), bazsalikom

MIHEZ: a citromos olaj mellett az egyik legszéleskörűbben felhasználható ízesítő: paradicsomos salátákhoz; körtés vagy epres salátákhoz; római salátához; csirkéhez, halhoz; citromos-tejszínes, fetasajtos, pestós vagy éppen paradicsomos tésztaszószokhoz; rizottókhoz vagy rizspiláfokhoz; fehérbabos vagy tejfölös mártogatókhoz; érlelt sajtok tetejére vagy szelíd sajtok pácolásához; spárgához, sült paprikához, párolt vagy grillezett zöldbabhoz; zöldborsó-krémleves tetejére, friss eperhez!!, vaníliafagylalthoz, nyári gyümölcssalátákhoz, sőt akár még izgalmas nyári gyümölcslevesek (hideg tejszínes barackleves, málnás-epres krémleves stb) tetejére...

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg, ÚJ CÍMKÉVEL

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig, (Tarragona, Katalónia), Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; hatvan éve indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni.

MI EZ: ami a normális ízesített olajoknál az alap: nem középrossz olajból, aromával készülnek, hanem elsőosztályú olajbogyóból, magával az ízesítőanyaggal együtt sajtolva — ettől a citrusok héjából és magjából, valamint az aromás fűszernövényekből olyan illóolajok kerülnek az olajba, amelyeket utólagos ízesítéssel képtelenség utánozni. A Masrojana arbequina olajjal dolgozik, ami elég szelíd alap ahhoz, hogy érvényesülni engedje az ízesítőanyagok saját karakterét.

ÖSSZETÉTEL: extra szűz olívaolaj (arbequina), bazsalikom

MIHEZ: a citromos olaj mellett az egyik legszéleskörűbben felhasználható ízesítő: paradicsomos salátákhoz; körtés vagy epres salátákhoz; római salátához; csirkéhez, halhoz; citromos-tejszínes, fetasajtos, pestós vagy éppen paradicsomos tésztaszószokhoz; rizottókhoz vagy rizspiláfokhoz; fehérbabos vagy tejfölös mártogatókhoz; érlelt sajtok tetejére vagy szelíd sajtok pácolásához; spárgához, sült paprikához, párolt vagy grillezett zöldbabhoz; zöldborsó-krémleves tetejére, friss eperhez!!, vaníliafagylalthoz, nyári gyümölcssalátákhoz, sőt akár még izgalmas nyári gyümölcslevesek (hideg tejszínes barackleves, málnás-epres krémleves stb) tetejére...

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg, ÚJ CÍMKÉVEL