FÉLIG-MEDDIG NYÁRI SZÜNET : )

webshop VIDÉK: 06.28.(H)-07.16.(P) a vidéki csomagküldés szünetel. Utolsó rendelésfelvétel vidékre: 06.24. Cs, utolsó csomagküldés vidékre: 06.25. P.

webshop BUDAPEST: 07.12.(H)-07.16.(P) a kiszállítás szünetel — ez még változhat…

BOLT POMÁZ: egész nyáron nyitva a szokásos nyitva tartás szerint.

NYITVA TARTÁSHétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00
                                        Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

A fennálló járványhelyzet miatt továbbra sincs kóstolás. A boltban a maszkviselés kötelező. Kérjük, legyetek türelemmel!

Évek óta nem emeltük a csomagküldés díjait. Az élelmiszerárak és a szolgáltatói díjak emelkedése miatt pár napja kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 30.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 1.800.- lett. Köszönjük a megértést.

El Guiso sherrybalzsamecet-redukció Pedro Ximénez sherry-balzsamecetből

Kategória:

 

Sűrű balzsamecet-redukció édes sherrybalzsamecetből, alacsony ecetsavtartalommal, mazsolás jegyekkel.

Elfogyott

1.700 Ft

6.800.- / l

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: A spanyol Rodriguez Chiachio vállalkozás Cabrában, Córdoba tartományban működik.

MIBŐL KÉSZÜLT: Pedro Ximénez sherry-balzsamecetből és mustsűrítményből. Maga a sherry-balzsamecet Pedro Ximénez sherryszőlő-mustból készül édes Pedro Ximénez sherry hozzáadásával. Akárcsak a hagyományos balzsamecetek, ennek a sűrítménynek az alapja is koncentrált (beforralt) mustból készül, csak éppen olyan szőlő mustjából, amelyet kizárólag sherry, illetve sherryecet készítéséhez termesztenek.

KARAKTER: sötét vörösbarna színű sűrítmény (ezt szokták glaze-nek hívni), amely tányérra, kanálra nyomva megtartja a formáját. Magyarul ezzel szoktak a tányérra rajzolni : ) Édes balzsamecetes, komplex íz alacsony ecetsavtartalommal, sherrys-mazsolás jegyekkel.

MIHEZ: az ilyen sűrítményeket nem érdemes külön kikevert dresszingekben, mártásokban használni; inkább díszítéshez valók. Lapos tányéron elrendezett salátákhoz vagy mély tálban tálalt levélsalátákhoz cikkcakkosan megrajzolva; szeletben sütött húsokra tálalás előtti díszítésnek és ízesítésnek; hidegtálhoz, falatkákhoz, csukott szendvicsbe vagy nyitott szendvics tetejére pöttyözve; eperhez, őszibarackhoz és más gyümölcsökhöz, gránátalmás-narancsos salátákhoz stb., stb. Muszáj megkóstolni erős spanyol sajt és birsalmasajt tetején.

KISZERELÉS:   250 ml flakon adagolóval

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: A spanyol Rodriguez Chiachio vállalkozás Cabrában, Córdoba tartományban működik.

MIBŐL KÉSZÜLT: Pedro Ximénez sherry-balzsamecetből és mustsűrítményből. Maga a sherry-balzsamecet Pedro Ximénez sherryszőlő-mustból készül édes Pedro Ximénez sherry hozzáadásával. Akárcsak a hagyományos balzsamecetek, ennek a sűrítménynek az alapja is koncentrált (beforralt) mustból készül, csak éppen olyan szőlő mustjából, amelyet kizárólag sherry, illetve sherryecet készítéséhez termesztenek.

KARAKTER: sötét vörösbarna színű sűrítmény (ezt szokták glaze-nek hívni), amely tányérra, kanálra nyomva megtartja a formáját. Magyarul ezzel szoktak a tányérra rajzolni : ) Édes balzsamecetes, komplex íz alacsony ecetsavtartalommal, sherrys-mazsolás jegyekkel.

MIHEZ: az ilyen sűrítményeket nem érdemes külön kikevert dresszingekben, mártásokban használni; inkább díszítéshez valók. Lapos tányéron elrendezett salátákhoz vagy mély tálban tálalt levélsalátákhoz cikkcakkosan megrajzolva; szeletben sütött húsokra tálalás előtti díszítésnek és ízesítésnek; hidegtálhoz, falatkákhoz, csukott szendvicsbe vagy nyitott szendvics tetejére pöttyözve; eperhez, őszibarackhoz és más gyümölcsökhöz, gránátalmás-narancsos salátákhoz stb., stb. Muszáj megkóstolni erős spanyol sajt és birsalmasajt tetején.

KISZERELÉS:   250 ml flakon adagolóval