NAGYON KÖZÉRDEKŰ! A fagyok beálltától tavaszig péntekenként nem adunk fel csomagot, nehogy a GLS raktárában megfagyjon. A beérkező rendeléseket természetesen fogadjuk és feldolgozzuk, de csak hétfőn adjuk fel. Megértéseteket köszönjük!
Ez alól kivétel december 13-a péntek, mivel másnap munkanap lesz, ezért a GLS szombaton is kézbesít.

NYITVATARTÁS: December 7-én és 14-én szombaton 10-18 óra között, december 15-én ezüstvasárnap, 22-én aranyvasárnap és 23-án hétfőn 10-18 óra között.

CSOMAGFELADÁS: Csomagot utoljára december 20-án adunk fel, ami 23-án érkezik. Ezúttal – a karácsonyi későkre gondolva – nem vesszük figyelembe az időjárást, tehát ha fagyni fog, akkor fagyni fog 🙂  Lényeg, hogy időben ott legyen! Hajrá, Guszti

Aragem Garnacha balzsamecet 250 ml díszüveg

Kategória:

 

Spanyol vörösszőlő-fajtából készült édes vörös balzsamecet kellemesen fanyarkás, tölgyfahordós jegyekkel.

Elfogyott

2.800 Ft

11.200.- / l

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Az Aragem név a Cooperativa Agrícola de Cambrils (Tarragona, Katalónia) által készített olajokat és eceteket foglalja magában.

MIBŐL KÉSZÜLT: borecetből és mustból. A borecet fajtája mindegyik balzsamecetnél más, ez adja a balzsamecet végleges karakterét: a garnacha (grenache) igen elterjedt és kedvelt spanyol vörösszőlő-fajta (gyakran a tempranillók mellé házasítják kisebb részben); a moscatelt, azaz a muskotályt és a chardonnayt. Akárcsak a hagyományos balzsamecetek, ezek a nemes ecetek is koncentrált (beforralt) mustból készülnek, borecettel erősítve. Szulfitot tartalmaznak.

SAVTARTALOM: 6%

MIRE SZÁMÍTSAK: mély rubinos, vörösbarna szín; illatában érződik a tölgyfahordós érlelés; talán egy fokkal édesebb, mint a chardonnay, de a vörösszőlő aromái és fanyarkái jól kijönnek a mustosság mellett.

MIHEZ: a koncentrált aromák miatt ezekből a balzsamecetekből pár csepp is elég. Használjuk salátaöntetben, mártásokban, pácokban, redukciókban.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Az Aragem név a Cooperativa Agrícola de Cambrils (Tarragona, Katalónia) által készített olajokat és eceteket foglalja magában.

MIBŐL KÉSZÜLT: borecetből és mustból. A borecet fajtája mindegyik balzsamecetnél más, ez adja a balzsamecet végleges karakterét: a garnacha (grenache) igen elterjedt és kedvelt spanyol vörösszőlő-fajta (gyakran a tempranillók mellé házasítják kisebb részben); a moscatelt, azaz a muskotályt és a chardonnayt. Akárcsak a hagyományos balzsamecetek, ezek a nemes ecetek is koncentrált (beforralt) mustból készülnek, borecettel erősítve. Szulfitot tartalmaznak.

SAVTARTALOM: 6%

MIRE SZÁMÍTSAK: mély rubinos, vörösbarna szín; illatában érződik a tölgyfahordós érlelés; talán egy fokkal édesebb, mint a chardonnay, de a vörösszőlő aromái és fanyarkái jól kijönnek a mustosság mellett.

MIHEZ: a koncentrált aromák miatt ezekből a balzsamecetekből pár csepp is elég. Használjuk salátaöntetben, mártásokban, pácokban, redukciókban.