***ÜNNEPI NYITVA TARTÁS: 2019.08.19-20. hétfő-kedd ZÁRVA. Nyitás: 2019.08.21. szerda 10:00***

Kedves igaziolivások!
Ahogy azt már az eddigi években megszokhattátok, a legnagyobb kánikulában a hőség miatt pénteken nem adunk fel csomagot. Nem lustaságból, hanem a ti érdeketekben, hogy meg ne főjön az olajotok. A rendeléseket viszont természetesen fogadjuk.

NAGYON KÖZÉRDEKŰ! 2019-ben a GLS futárszolgálat jelentős áremelést hajt végre. Mi a termékeink árát nem szeretnénk emelni, a megemelkedett csomagküldési díjat nem építjük be a palackárba. Így a következőt választottuk: a csomagküldési díjat 25.000. forint fölötti rendelésnél tudjuk átvállalni, az az alatti rendeléseket pedig 1.500.- forintért küldjük ki. Ha tudtok, rendeljetek többen közösen. Az új díjszabás febr.11.hétfőtől lépett életbe. Megértéseteket köszönjük.

Aragem Garnacha balzsamecet 250 ml díszüveg

Kategória:

 

Spanyol vörösszőlő-fajtából készült édes vörös balzsamecet kellemesen fanyarkás, tölgyfahordós jegyekkel.

Elfogyott

2.800 Ft

11.200.- / l

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Az Aragem név a Cooperativa Agrícola de Cambrils (Tarragona, Katalónia) által készített olajokat és eceteket foglalja magában.

MIBŐL KÉSZÜLT: borecetből és mustból. A borecet fajtája mindegyik balzsamecetnél más, ez adja a balzsamecet végleges karakterét: a garnacha (grenache) igen elterjedt és kedvelt spanyol vörösszőlő-fajta (gyakran a tempranillók mellé házasítják kisebb részben); a moscatelt, azaz a muskotályt és a chardonnayt. Akárcsak a hagyományos balzsamecetek, ezek a nemes ecetek is koncentrált (beforralt) mustból készülnek, borecettel erősítve. Szulfitot tartalmaznak.

SAVTARTALOM: 6%

MIRE SZÁMÍTSAK: mély rubinos, vörösbarna szín; illatában érződik a tölgyfahordós érlelés; talán egy fokkal édesebb, mint a chardonnay, de a vörösszőlő aromái és fanyarkái jól kijönnek a mustosság mellett.

MIHEZ: a koncentrált aromák miatt ezekből a balzsamecetekből pár csepp is elég. Használjuk salátaöntetben, mártásokban, pácokban, redukciókban.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Az Aragem név a Cooperativa Agrícola de Cambrils (Tarragona, Katalónia) által készített olajokat és eceteket foglalja magában.

MIBŐL KÉSZÜLT: borecetből és mustból. A borecet fajtája mindegyik balzsamecetnél más, ez adja a balzsamecet végleges karakterét: a garnacha (grenache) igen elterjedt és kedvelt spanyol vörösszőlő-fajta (gyakran a tempranillók mellé házasítják kisebb részben); a moscatelt, azaz a muskotályt és a chardonnayt. Akárcsak a hagyományos balzsamecetek, ezek a nemes ecetek is koncentrált (beforralt) mustból készülnek, borecettel erősítve. Szulfitot tartalmaznak.

SAVTARTALOM: 6%

MIRE SZÁMÍTSAK: mély rubinos, vörösbarna szín; illatában érződik a tölgyfahordós érlelés; talán egy fokkal édesebb, mint a chardonnay, de a vörösszőlő aromái és fanyarkái jól kijönnek a mustosság mellett.

MIHEZ: a koncentrált aromák miatt ezekből a balzsamecetekből pár csepp is elég. Használjuk salátaöntetben, mártásokban, pácokban, redukciókban.