Termékek

Cortijo Garay Hojiblanca 2 l foto KICSIHuszonsokféle termelői extra szűz olívaolaj, köztük több díjnyertes, valamint a Magyar Konyha vaktesztjén az ország két legjobbjának választott tétel. Szelídek és erősek, diósak és vágott füvesek, virágosak és gyógynövényesen kesernyések, gyalogolajtól az elixírig, díszüvegtől a nagy kiszerelésig, főzéstől a salátáig minden célra és minden alkalomra. Tovább»

Hogyan válasszak olajat? Akárcsak a boroknál, az extra szűz olívaolajoknál is gyakran tanácstalanul áll az ember a kínálat előtt: melyiket válasszam, és egyáltalán − mi alapján? Ezt megkönnyítendő, kétféle csoportosítást készítettünk: olajat választhatunk íz/karakter alapján (illetve hogy mihez akarjuk használni), vagy kiszerelés/gazdaságosság alapján (pl. az alapján, hogy mennyit használunk egy hónapban, vagy mennyit akarunk rá költeni). Tovább»

Csak pár perced van? Akkor keress a villámgyors olajválasztón. Tovább»

termekkategoriak 02_olajbogyok_foto Most már kilencféle olajbogyó, köztük pácoltak és ízesítettek, apró szeműek és óriásiak, friss zöldek és érett lilák, omlósak és ropogósak, óvatosaknak kis üvegben, partiarcoknak gigakiszerelésben — és a két sima zöld most már magozva is. Emellett kapribogyó, kaprigyümölcs, articsóka, na és olajbogyókrémek. Tovább»

 

 

 Portucale-citromos-2-KICSIÖtféle ízesített extra szűz olívaolaj két termelőtől, a citrusoktól a rozmaringig. Az olívaolajok között keresd a Prémium vonal kategóriában. Tovább»      

 

 

 

Gran Capirete 50 D.O.P. Ötvenéves, eredetvédett, érlelt sherryecet-különlegesség, solera rendszerű tölgyfahordós érleléssel. Erős, karakteres, komplex íz vaníliás, aszalt gyümölcsös és tölgyfahordós jegyekkel. 250 ml díszüveg 2.800.-Háromféle spanyol termelői sherryecet, egy izgalmas almaborecet és háromféle spanyol balzsamecet. Tovább»

 

 

 

Jabugo Capa Negra Bellota és Cebo de Campo Ibérico.  Csúcsminőségű érlelt sonka makkoltatott, ill. csúcstápon nevelt ibériai feketelábú sertésből.Kétféle csúcsminőségű érlelt ibérico sonka – bellota és cebo de campo – makkoltatott, illetve csúcstápon nevelt ibériai feketelábú sertésből – Martín Berasategui baszk sztárséf ajánlásával. Tovább»

 

 

 

 

Serramel hangaméz Serra da Malcatából. 500 g 2.300.- (4.600.-/kg)Most már tizenegyféle izgalmas mediterrán méz Portugáliából, a szelíd illatostól a kőkemény keserűig. Mi is imádjuk a magyar mézeket, de ilyen fajtákat itthon nem találsz. Tovább»

 

 

 

Olívaolajos kozmetikumok: Castile kézműves olívaolajos szappankülönlegesség; Olíva testvaj Olívaolajos natúrkozmetikumok. Castile olívaolaj-szappan: szappankülönlegesség 100% extra szűz olívaolajból, valamint olívaolajos testvaj mindössze három összetevőből — igazolt eredetű termelői olívaolajból, adalék- és illatanyag nélkül, egy pomázi kézműves szappankészítőtől. Ezen kívül szintén a mi olívaolajunkkal készült, limitált kiadású luxus-levendulaszappan a Pannonhalmi Apátságból. Régóta várt újdonság: folyékony szappan tisztán extra szűz olívaolajból, natúr és jázminos változatban. Tovább»

 

Tortas de Aceite. Kézzel készült, omlós-ropogós sütemény extra szűz olívaolajjal. 6 db/csomag, minden süti egyenként zsírpapírba csomagolva 820.- (130.-/db)Tortas de Aceite. Kézzel készült, omlós-ropogós sütemény extra szűz olívaolajjal, négyféle változatban: hagyományos édes ánizsos, narancsos, mandulás és sós rozmaringos. Tovább»

 

 

 

El Santo mantecado casero -- mantecado, hagyományos (omlós sütemény)Mantecado és polvorón. Hagyományos, extra omlós sevillai sütemények andalúz fűszerezéssel, hagyományosan sertészsírral vagy a vega/egészséges vonalon olívaolajjal — karácsonyra, húsvétra, vagy csak úgy. Tovább»