NAGYON KÖZÉRDEKŰ! A fagyok beálltától tavaszig péntekenként nem adunk fel csomagot, nehogy a GLS raktárában megfagyjon. A beérkező rendeléseket természetesen fogadjuk és feldolgozzuk, de csak hétfőn adjuk fel. Megértéseteket köszönjük!

Ez alól kivétel december 13-a péntek, mivel másnap munkanap lesz, ezért a GLS szombaton is kézbesít.

NYITVATARTÁS: December 7-én és 14-én szombaton 10-18 óra között, december 15-én ezüstvasárnap, 22-én aranyvasárnap és 23-án hétfőn 10-18 óra között.

CSOMAGFELADÁS: Csomagot utoljára december 20-án adunk fel, ami 23-án érkezik. Ezúttal – a karácsonyi későkre gondolva – nem vesszük figyelembe az időjárást, tehát ha fagyni fog, akkor fagyni fog 🙂  Lényeg, hogy időben ott legyen! Hajrá, Guszti

Torremar Aliñada 600 g üveg

Kategória:

 

Szelídebb ízű, hasított zöld bogyó pirospaprikás-fokhagymás páclében, kevés ecettel, több babérral. Elég fokhagymás, és a paprika miatt közel áll a magyaros ízléshez.

1.800 Ft

3.000.- / kg
Mennyiség

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Torrevieja, Alicante tartomány, Valencia Autonóm Közösség. Az Aceitunas Torremar cég elődjét 1896-ban bizonyos Jerónimo de San Nicolás alapította. A vállalkozást fia, majd unokája vitte tovább, immár Aceitunas Torremar néven. A Torrevieja és Murcia határában fekvő két ültetvényükön maguk termesztik a többféle olajbogyót, amelyből a csemegebogyókat készítik. A cég a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve; ökológiai lábnyomukat igyekeznek a minimálisra csökkenteni.

BOGYÓ FAJTÁJA: az aliñada annyit tesz: pácolt, fűszerezése pontosan olyan, mint a korábbi olajbogyónknak, az obregonnak, csak valamivel kisebb szemű, és szelídebb, kevésbé keserű. Az obregon pedig a gordal olajbogyó maduro, vagyis érett, barnás változata.

ÖSSZETÉTEL: hasított olajbogyó, víz, só, ecet, őrölt paprika, fokhagyma, babér, antioxidáns: citromsav (E-330), tartósítószer: kálium-szorbát (E-202) (Részletesen az E-számokról: itt)

MIRE SZÁMÍTSAK: szelídebb ízű, hasított zöld bogyó pirospaprikával, komoly mennyiségű fokhagymával, kevés ecettel, több babérral; remek pác, erős ízélmény. Az aliñada kevésbé keserű, kicsit közérthetőbb, mint a korábbi, azonos pácolású obregon.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Torrevieja, Alicante tartomány, Valencia Autonóm Közösség. Az Aceitunas Torremar cég elődjét 1896-ban bizonyos Jerónimo de San Nicolás alapította. A vállalkozást fia, majd unokája vitte tovább, immár Aceitunas Torremar néven. A Torrevieja és Murcia határában fekvő két ültetvényükön maguk termesztik a többféle olajbogyót, amelyből a csemegebogyókat készítik. A cég a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve; ökológiai lábnyomukat igyekeznek a minimálisra csökkenteni.

BOGYÓ FAJTÁJA: az aliñada annyit tesz: pácolt, fűszerezése pontosan olyan, mint a korábbi olajbogyónknak, az obregonnak, csak valamivel kisebb szemű, és szelídebb, kevésbé keserű. Az obregon pedig a gordal olajbogyó maduro, vagyis érett, barnás változata.

ÖSSZETÉTEL: hasított olajbogyó, víz, só, ecet, őrölt paprika, fokhagyma, babér, antioxidáns: citromsav (E-330), tartósítószer: kálium-szorbát (E-202) (Részletesen az E-számokról: itt)

MIRE SZÁMÍTSAK: szelídebb ízű, hasított zöld bogyó pirospaprikával, komoly mennyiségű fokhagymával, kevés ecettel, több babérral; remek pác, erős ízélmény. Az aliñada kevésbé keserű, kicsit közérthetőbb, mint a korábbi, azonos pácolású obregon.