+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

***04.21-én szombaton munkanap van, ezért 10:00-13:00-ig és 14:00-18:00-ig tartunk nyitva.***

Kedves igaziolivások,
2018. április 2-től egy nem túl népszerű, de szükséges lépést kellett megtennünk, amit már így is régóta halogattunk és nagyon vonakodtunk tőle. A GLS csomagküldések díját eddig 16.000 Ft-os rendelések fölött mi álltuk, de már így sem igazán érte meg. Az utóbbi 7-8 év alatt lezajlott, nem egy esetben összesen 90-100%-os termelői áremelésekhez képest mi annak csak felét-kétharmadát emeltük, így nagy kieséseink lettek. Ez év április 1-től a csomagküldő cég is egységesen árat emel. Mivel továbbra is ugyanazt a minőséget és ugyanazt a szolgáltatást akarjuk adni (és fogjuk is), nem verhetjük át magunkat tovább. Ezért mostantól a csomagküldési díjat mi csak 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén tudjuk átvállalni. Ezen kívül semmi sem változik 🙂
Mi tudjuk, hogy a háttérkörülményekhez képest ez a legkorrektebb és legméltányosabb döntés, reméljük, hogy ezt Ti is így gondoljátok. Köszönjük a megértést.
Tóth Guszti és az igazioliva csapata

Rosmaninho Premium Cobrancosa 02 KICSI

Rosmaninho Gourmet Cobrançosa D.O.P. A Kobra.

0 Reviews

4.500 Ft

Elfogyott

Tudnivalók

TERMŐHELY, TERMELŐ: Valpaços (Trás-os-Montes, Portugália), Cooperativa de Olivicultores de Valpaços, több nemzetközi díj és elismerés birtokosa, 2016-ban a legjobb ár-érték arányú csúcsolaj készítője.

FAJTA: 100% cobrançosa. Egy régi-új tétel, és ahogy a visszatérőknél elvárható, mindig új arcát mutatja. A mostani kínálatunkban az egyik legkiugróbb karakterrel rendelkező olaj. Ha a Madural a Ferrari, akkor ez a Maserati. 2017-re Guszti ezt az olajukat tartja esélyesnek a Flos Olei pontozására.

SAVTARTALOM: 0,2º

ILLAT: nyers spenót, és mellette valami izgalmas virágosság, mintha snidling virága lenne.

ÍZ: zöld, persze, zöld, de ahogy az illatából sejteni lehet, kiütköznek benne a nem megszokott, idegen jegyek — mintha még az Atlantikum jó értelemben vett algás-óceános, sós-kesernyés friss jegyeit is érezni lehetne. Egyébként pedig erőteljes keserűség és csípősség, csak erős idegzetűeknek. De aki bírja az erőset, azt nagy jutalom várja a végén: elképesztően növényi ízek; olyan izgalmas,  hogy mostanában ez lett az egyik kedvencünk.

MIHEZ: ami elbírja! Jó erős olaj, ezért karakteres zöldségekkel, húsokkal párosítsuk, vagy próbáljuk ki a másik véglettel: garnélarákkal, szelíd, tejszínes ízű sajtokkal (mozzarella, haloumi, vagy a sósabb feta), és persze kötelezően friss paradicsommal.

DÍJAK: Flos Olei 2016: TOP 20, a termelő prémium házasítása 2016-ban elnyerte a világ legjobb ár-érték arányú csúcsolaja díjat, és 95 pontot kapott. De pont ez a házasításuk nincs nálunk, mert szerintünk idén a Cobrançosa és a Madural sokkal jobban sikerült : )

KISZERELÉS: 0,5 l díszüveg díszdobozban. Igen, jól olvastátok: hosszú évek után végre sikerült félliteresben kérni, így gazdaságosabb lett, pedig még díszdobozt is kapott.