+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

Kedves igaziolivás vásárlók,

Mindenkinek feltűnhet, hogy idén az árakat itt-ott megemeltük, és az ingyenes csomagküldés összeghatára is feljebb ment; ez éppúgy szolgálja a vásárlók érdekét (jó minőséget kapni még mindig elérhető áron), mint az igazioliváét (fennmaradni változatlan formában…). Csak annyit emeltünk és csak ott, ahol mindenképpen szükséges volt. Az olívaolaj — hasonlóan a borhoz — évjáratos dolog, és ha egy szüret sokkal kevesebb litert eredményez, akkor a termelők árat emelnek, mi meg sodródunk velük. Ti meg, reméljük, továbbra is velünk. Köszönjük a megértést és a hűséget.

Rosmaninho DOP 5 l PET 02 KICSI

Rosmaninho D.O.P. házasítás 5 l. A hegyeken túl.

0 Reviews

13.200 Ft

Elfogyott

Új cucc: díjnyertes termelő alapolaja karakteresebb alapnak vagy gazdaságosabb salátaolajnak.

Tudnivalók

TERMŐHELY, TERMELŐ: Valpaços (Trás-os-Montes, Portugália), Cooperativa de Olivicultores de Valpaços, több nemzetközi díj és elismerés birtokosa, 2016-ban a legjobb ár-érték arányú csúcsolaj készítője. Flos Olei 2016: TOP 20, a termelő prémium házasítása 2016-ban elnyerte a világ legjobb ár-érték arányú csúcsolaja díjat, és 95 pontot kapott. Ez itt a termelő alapolaja.

FAJTA: madural, cobrançosa, verdeal házasítás. Díjnyertes termelő alapolaja.

SAVTARTALOM: 0,5º

ILLAT: közepesen füves, paradicsomszáras illat enyhe diós jegyekkel.

ÍZ: középintenzív, vajas-diós alapkarakter minimális kesernyével, a végén enyhe borsossággal.

MIHEZ: karakteresebb alapolajnak vagy gazdaságosabb salátás olajnak. Intenzitás szerint mehet csirkére, halra, aki nem szereti a nagyon erős olívaolaj-karaktert, annak vörös húshoz, vadszárnyashoz konfitálásra, sajtok zöldfűszeres pácolásához, de persze megállja a helyét tésztán és zöldsalátán is.

KISZERELÉS: 5 l PET