+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

***Ünnepi nyitva tartás: 2018.03.15-16. Cs-P ZÁRVA, 03.17. szombat 10-13 NYITVA***

***Drága vevők, hideg van, és hidegben az olívaolaj bedermed. Ez normális jelenség, az olaj minőségét nem befolyásolja; szobahőmérsékleten előbb-utóbb kitisztul. Ugyanakkor a dermedés nem azonos a szűretlenséggel, a szűretlen olaj is be tud dermedni, de felengedve sem lesz teljesen átlátszó. Az opálosan átlátszatlan szűretlen olajban a szárazanyag-tartalom egy idő után leülepszik és üledéket képez; ez is normális jelenség, a minőséget nem befolyásolja.***

Rosmaninho DOP 2 l PET uj foto 01 KICSI

Rosmaninho D.O.P. házasítás 2 l. A hegyeken túl.

0 Reviews

5.600 Ft

Elfogyott

Ártárgyalás alatt. Várhatóan 2018. márc. elején lesz újra.

Tudnivalók

TERMŐHELY, TERMELŐ: Valpaços (Trás-os-Montes, Portugália), Cooperativa de Olivicultores de Valpaços, több nemzetközi díj és elismerés birtokosa, 2016-ban a legjobb ár-érték arányú csúcsolaj készítője. Flos Olei 2016: TOP 20, a termelő prémium házasítása 2016-ban elnyerte a világ legjobb ár-érték arányú csúcsolaja díjat, és 95 pontot kapott. Ez itt a termelő alapolaja.

FAJTA: madural, cobrançosa, verdeal házasítás. Díjnyertes termelő alapolaja.

SAVTARTALOM: 0,5º

ILLAT: közepesen füves, paradicsomszáras illat enyhe diós jegyekkel.

ÍZ: középintenzív, vajas-diós alapkarakter minimális kesernyével, a végén enyhe borsossággal.

MIHEZ: karakteresebb alapolajnak vagy gazdaságosabb salátás olajnak. Intenzitás szerint mehet csirkére, halra, aki nem szereti a nagyon erős olívaolaj-karaktert, annak vörös húshoz, vadszárnyashoz konfitálásra, sajtok zöldfűszeres pácolásához, de persze megállja a helyét tésztán és zöldsalátán is.

KISZERELÉS: 2 l PET