+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

***2017.07.12. szerdán szabadság miatt kivételesen nem adunk fel csomagot. Viszont reggel 9-10 között hallgassátok a Class FM-et, Guszti lesz benne: az online adásért klikk ide.*** A bolt ettől függetlenül zavartalanul működik: 10-től 13-ig és 14-től 18 óráig.

Kedves igaziolivás vásárlók,

Mindenkinek feltűnhet, hogy idén az árakat itt-ott megemeltük, és az ingyenes csomagküldés összeghatára is feljebb ment; ez éppúgy szolgálja a vásárlók érdekét (jó minőséget kapni még mindig elérhető áron), mint az igazioliváét (fennmaradni változatlan formában…). Csak annyit emeltünk és csak ott, ahol mindenképpen szükséges volt. Az olívaolaj — hasonlóan a borhoz — évjáratos dolog, és ha egy szüret sokkal kevesebb litert eredményez, akkor a termelők árat emelnek, mi meg sodródunk velük. Ti meg, reméljük, továbbra is velünk. Köszönjük a megértést és a hűséget.

igazioliva Viblance granola foto_01_SZÍN_KICSI

Almás-fahéjas granola olívaolajjal

0 Reviews

1.490 Ft

Elfogyott

Vadonatúj cucc, persze a mi olívaolajunkkal.

Tudnivalók

KI KÉSZÍTI: Viblance, Magyarország. A magyar csapat kézműves módszerekkel készít granolákat és egészséges nassolnivalókat, hosszú távú terveik között pedig szerepel egy csomóféle vegán, adalékmentes dolog előállítása is.

MI EZ: granola = ropogós müzli, pontosabban egy pirított és általában édesített müzlikeverék. Az alapját gabonapelyhek adják (nem a reggelizőpelyheknek nevezett, extrudált, cukrozott termékekre gondolunk, hanem igazi gabonapelyhekre); ezt dúsítják diófélékkel, aszalt gyümölcsökkel, majd valamilyen zsiradékkal és/vagy valamilyen édesítőanyaggal, esetleges fűszerekkel is keverve, sütőben megpirítják. Ettől kapja azt a ropogós állagot és azt a süteményes ízt, amitől sokkal-sokkal finomabb, mint egy natúr, nyers müzli, miközben ugyanolyan egészséges. Különösen mivel a Viblance granolája nem olvasztott vajjal, hanem a mi extra szűz olívaolajunkkal készül, nem pedig valami bolti izével.

ÖSSZETEVŐK: zabpehely, napraforgómag, alma (10%), bio agávé szirup, almasűrítmény, kókuszpehely, extra szűz olívaolaj (Valle de Ricote Coupage), mandula, törökmogyoró, tökmag, fahéj (0.5%), só, fűszerek.

Allergének: glutént és csonthéjasokat tartalmaz, illetve szezámmagot is felhasználó üzemben készül.

MIHEZ: alapértelmezésben reggelire natúr joghurttal + gyümölccsel, esetleg tejjel vagy növényi tejjel, de ha úgy alakul az élet (márpedig úgy szokott alakulni), akkor lehet belőle egészséges nassolnivaló is.

KISZERELÉS: 250 g