+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

***04.21-én szombaton munkanap van, ezért 10:00-13:00-ig és 14:00-18:00-ig tartunk nyitva.***

Kedves igaziolivások,
2018. április 2-től egy nem túl népszerű, de szükséges lépést kellett megtennünk, amit már így is régóta halogattunk és nagyon vonakodtunk tőle. A GLS csomagküldések díját eddig 16.000 Ft-os rendelések fölött mi álltuk, de már így sem igazán érte meg. Az utóbbi 7-8 év alatt lezajlott, nem egy esetben összesen 90-100%-os termelői áremelésekhez képest mi annak csak felét-kétharmadát emeltük, így nagy kieséseink lettek. Ez év április 1-től a csomagküldő cég is egységesen árat emel. Mivel továbbra is ugyanazt a minőséget és ugyanazt a szolgáltatást akarjuk adni (és fogjuk is), nem verhetjük át magunkat tovább. Ezért mostantól a csomagküldési díjat mi csak 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén tudjuk átvállalni. Ezen kívül semmi sem változik 🙂
Mi tudjuk, hogy a háttérkörülményekhez képest ez a legkorrektebb és legméltányosabb döntés, reméljük, hogy ezt Ti is így gondoljátok. Köszönjük a megértést.
Tóth Guszti és az igazioliva csapata

olivas-testvaj-01

Olívás testvaj 100% extra szűz olívaolajjal 100 ml (Messelia Naturfarm, Pomáz)

0 Reviews

2.500 Ft

Tudnivalók

KÉSZÍTI: Gergelics Balázs, Messelia Naturfarm, Pomáz.

MI EZ: A Messelia Naturfarm Olíva testvaja hagyományos eljárással, igazolt eredetű, spanyol termelői extra szűz olívaolajból készült vegyszermentes natúrkozmetikum: kiváló minőségű, különleges bőrfiatalító és bőrápoló krém. Az extra szűz olívaolaj rengeteg telítetlen zsírsavat, antioxidánst, vitaminokat tartalmaz, ezáltal gyengéden hidratál, véd és ápol. Rendszeres használata puhává, rugalmassá teszi a bőrt, segít megelőzni a ráncosodást. A testvaj állaga a vajhoz hasonlítható; a kezedben felolvad, és finoman bedörzsölhető a bőrbe. Leginkább fürdés után ajánlott a használata, amikor a bőrünk nyirkos és meleg. Egész testfelületen alkalmazható, leginkább arc, nyak, dekoltázs ápolására ajánljuk. Mivel teljesen antiallergén, ezért kisgyerekek bőrére is használhatjuk. Jobban jár vele a gyerek, mint a nagy márkák kőolajszármazékokkal terhelt babaápoló szereivel.

MILYEN OLÍVAOLAJBÓL: először is csak olívaolajból, csak extra szűzből, és nem maradék, lejárt szavatosságú olajból, mint azt oly sok helyen látni. A Messelia Naturfarm csak friss olívaolajat  használ, méghozzá igazolt eredetűt: azigazioliva alapolaját, a Valle de Ricote Coupage-t, később a Hogaroliva Coupage-t. Manapság reneszánszát éli a natúrkozmetikumok készítése, már Magyarországon is sokan készítenek ilyesmit. Elenyészően kevesen vannak azonban azok, akik vállalják annak a kockázatát (és plusz költségét), hogy tényleg jó minőségű termelői extra szűz olívaolajjal dolgoznak, mindenféle adalékanyag nélkül. Ugyanis az ilyen kozmetikumok nem illatoznak messziről, és nem szívódnak be olyan hamar a bőrbe. Cserébe viszont valóban bőrbarát, hipoallergénterméket kapunk. És hogy miért fontos, hogy ne felvásárló cégek összepancsolt olajából, hanem igazolt eredetű termelői olívaolajból készüljön, ráadásul extra szűzből? Mert hideg eljárással készül, ezértmegőrzi a valódi extra szűz olívaolaj magas E-vitamintartalmát.

BÓNUSZ: A Messelia Naturfarm Pomázon működik, akárcsak az igazioliva, így bár az olívaolaj Spanyolországból érkezik, a kész testvajat már nem kell messzire utaztatni, ezért előállításának és forgalmazásának környezetterhelése jelentősen csökken, megvásárlásával pedig két helyi kisvállalkozást is támogathattok : )

ÖSSZETEVŐK: mint a Messelia Naturfarm minden terméke, így az olívaolajos testvaj is csak természetes összetevőket tartalmaz: extra szűz olívaolaj, méhviasz, sheavaj. Semmi más.

(INCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cera Alba, Butyrospermum parkii butter)