+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

Nagyon fontos még két dolog, kérjük, olvasd el, mielőtt továbbmész a honlapunkon.

Egyrészt 2018. július 7-ről 8-ra virradóra árat emeltünk. Talán tudjátok, hogy a forint történelmi mélypontra jutott; egyszerűsítve ez olyan, mintha a termelők árat emeltek volna. Elkövettem azt a hibát, hogy sokáig 315 forintra áraztam be a termékeinket, most kénytelenek vagyunk óvatosan 335 forintra húzni. Ez majdnem 6,4%-os emelést eredményezne – ehhez képest mi 5%-ot emelünk, remélhetőleg ideiglenesen. Nagyon reméljük, hogy ezzel még a jófej balek kategóriában maradunk, és reméljük azt is, hogy Ti, igaziolivás vásárlók, fogyasztók és függők, velünk maradtok, és hogy mi se fogunk padlót – így talán mindenki kihúzza addig, amíg a forint egy kicsit lábra kap.

Másrészt technikai okok miatt a webshop még mindig nehezen áttekinthető; még egy darabig türelmeteket kérjük, dolgozunk rajta. Addig is segítségnek ott az olajválasztó.

Előre is megköszönöm a hűséget és a megértést,

Tóth Guszti

 

Olívás testvaj 100% extra szűz olívaolajjal 100 ml (Messelia Naturfarm, Pomáz)

0 Reviews

2.500 Ft

Elfogyott

Leírás

KÉSZÍTI: Gergelics Balázs, Messelia Naturfarm, Pomáz.

MI EZ: A Messelia Naturfarm Olíva testvaja hagyományos eljárással, igazolt eredetű, spanyol termelői extra szűz olívaolajból készült vegyszermentes natúrkozmetikum: kiváló minőségű, különleges bőrfiatalító és bőrápoló krém. Az extra szűz olívaolaj rengeteg telítetlen zsírsavat, antioxidánst, vitaminokat tartalmaz, ezáltal gyengéden hidratál, véd és ápol. Rendszeres használata puhává, rugalmassá teszi a bőrt, segít megelőzni a ráncosodást. A testvaj állaga a vajhoz hasonlítható; a kezedben felolvad, és finoman bedörzsölhető a bőrbe. Leginkább fürdés után ajánlott a használata, amikor a bőrünk nyirkos és meleg. Egész testfelületen alkalmazható, leginkább arc, nyak, dekoltázs ápolására ajánljuk. Mivel teljesen antiallergén, ezért kisgyerekek bőrére is használhatjuk. Jobban jár vele a gyerek, mint a nagy márkák kőolajszármazékokkal terhelt babaápoló szereivel.

MILYEN OLÍVAOLAJBÓL: először is csak olívaolajból, csak extra szűzből, és nem maradék, lejárt szavatosságú olajból, mint azt oly sok helyen látni. A Messelia Naturfarm csak friss olívaolajat  használ, méghozzá igazolt eredetűt: azigazioliva alapolaját, a Valle de Ricote Coupage-t, később a Hogaroliva Coupage-t. Manapság reneszánszát éli a natúrkozmetikumok készítése, már Magyarországon is sokan készítenek ilyesmit. Elenyészően kevesen vannak azonban azok, akik vállalják annak a kockázatát (és plusz költségét), hogy tényleg jó minőségű termelői extra szűz olívaolajjal dolgoznak, mindenféle adalékanyag nélkül. Ugyanis az ilyen kozmetikumok nem illatoznak messziről, és nem szívódnak be olyan hamar a bőrbe. Cserébe viszont valóban bőrbarát, hipoallergénterméket kapunk. És hogy miért fontos, hogy ne felvásárló cégek összepancsolt olajából, hanem igazolt eredetű termelői olívaolajból készüljön, ráadásul extra szűzből? Mert hideg eljárással készül, ezértmegőrzi a valódi extra szűz olívaolaj magas E-vitamintartalmát.

BÓNUSZ: A Messelia Naturfarm Pomázon működik, akárcsak az igazioliva, így bár az olívaolaj Spanyolországból érkezik, a kész testvajat már nem kell messzire utaztatni, ezért előállításának és forgalmazásának környezetterhelése jelentősen csökken, megvásárlásával pedig két helyi kisvállalkozást is támogathattok : )

ÖSSZETEVŐK: mint a Messelia Naturfarm minden terméke, így az olívaolajos testvaj is csak természetes összetevőket tartalmaz: extra szűz olívaolaj, méhviasz, sheavaj. Semmi más.

(INCI: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cera Alba, Butyrospermum parkii butter)