+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

*****

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS:

BOLT:

Dec. 16. szombat 10-13 és KIVÉTELESEN 16-19

Dec. 23. szombat 10-13

ZÁRVA 2017. dec. 24. vasárnaptól 2018. jan. 8. hétfőig. NYITÁS 2018. jan. 9. kedd.

WEBSHOP:

Csomagot utoljára 2017. dec. 21-én, csütörtökön adunk fel (pénteki kézbesítéssel). Utána legközelebb 2018. jan. 8. hétfőn kezdjük el feldolgozni a rendeléseket.

*****

 

Kedves igaziolivás vásárlók,

Mindenkinek feltűnhet, hogy idén az árakat itt-ott megemeltük, és az ingyenes csomagküldés összeghatára is feljebb ment; ez éppúgy szolgálja a vásárlók érdekét (jó minőséget kapni még mindig elérhető áron), mint az igazioliváét (fennmaradni változatlan formában…). Csak annyit emeltünk és csak ott, ahol mindenképpen szükséges volt. Az olívaolaj — hasonlóan a borhoz — évjáratos dolog, és ha egy szüret sokkal kevesebb litert eredményez, akkor a termelők árat emelnek, mi meg sodródunk velük. Ti meg, reméljük, továbbra is velünk. Köszönjük a megértést és a hűséget.

OZFuel_OleaZara 0,5 l foto_02 KICSI

OleaZara Envero Arbequina 0,5 l. Mimóza.

0 Reviews

2.900 Ft

Tudnivalók

TERMŐHELY, TERMELŐ: az OleaZara és az El Fuelle ugyanazt az olajat takarja: egy tiszta arbequinát a Sergio Lis által vezetett Aceites Listől. Különbség mindössze a csomagolásban van: különböző arculatot szánnak a nagy kiszerelésű PET-nek és a kis üvegbe palackozott gourmet vonalnak, olyannyira, hogy különböző márkanév alatt forgalmazzák (forgalmazóként így a Guomango céget látjuk a címkén).

FAJTA: 100% arbequina

SAVTARTALOM: max. 0,12º

ILLAT: hát mit is várhatunk egy igazi késői szürettől, amire nagyon odafigyeltek: nagymami vaníliás cukros süteményének tésztája, meg egy kis nyári virágosság huszonnégy fokos szellővel.

ÍZ: lágy olajok közül a leglágyabb. A vaníliás-édes jelleg teljesen tisztán kiugrik. Még valami tejcsokis izé van a karakterében. Teljesen hiányzik a keserűség, aki pedig csípést érezne a torkában, azzal elbeszélgetek… A Casitas de Hualdo lenne a termelő szerint a gyerekeknek szánt olívaolaj, de szerintünk az OleaZara arbequinájánál kellemesebb belépő az extra szűz olívaolajok világába nem kell. Aki tart bármilyen intenzitástól, annak ez a legjobb dobbantó: sima, puha, selymes, tartózkodó. Mimóza.

MIHEZ: kezdőknek, bátortalanoknak vagy konzervatív ízlésű nagyszülőknek kenyérrel mártogatni (hogy megértsék, miért tunkol a fél világ olívaolajat), aztán majonézbe, zöldségkrémekbe, kevert tésztás süteményekbe, rossz evő gyerekeknek üres főtt tésztára vagy gyümölcsturmixba, és persze a szelíd ízeket kedvelőknek salátára, tésztára, stb. stb.

KISZERELÉS: 0,5 l takart üveg