Lenoliva 250 ml. Hidegen sajtolt olajházasítás lenmagolajból és olívaolajból.

Kategóriák: ,

 

RÖVID LEJÁRATI IDŐ (2018. október 30.) MIATT KEDVEZMÉNYES ÁRA 1.800 HELYETT 1.100 Ft. 80% olívaolaj és 20% lenmagolaj, vagyis egyszerre tudja az antioxidánst is meg az omega-zsírsavakat is. Az olívaolaj rengeteget szelídít a lenmagolaj kesernyésségén, így könnyebben fogyasztható. Csak hideg használatra.

Elfogyott

1.800 Ft 1.100 Ft

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Grapoila, Püspökladány, Magyarország. Egész pontosan a Lenoliva a hidegen sajtolt magolajokat készítő Grapoila és a prémium extra szűz olívaolajokkal foglalkozó igazioliva közös projektje.

FAJTA:  80% termelői extra szűz olívaolaj, 20% hidegen sajtolt aranylenmag-olaj.

MIRE SZÁMÍTSAK: A lenmagolaj azt tudja, amit az olívaolaj nem: Omega-3 zsírsavakban gazdag, és fordítva: az olívaolaj azt tudja, amit a magolajok nem: kifejezetten magas az antioxidáns-tartalma. Ezzel az olajházasítással egyszerre mindkét féle hasznos anyagot be tudjuk vinni a szervezetbe, miközben a lenmagolaj sokak által kevéssé kedvelt keserűségét a nagyobb rész olívaolaj pont fogyaszthatóvá, sőt haladóbb ízlésűek számára szerethetővé teszi.

MIHEZ: egészségmegőrzéshez. Erőteljes íze miatt szelídebb zöldsalátákhoz (madársalátához, fejes salátához, szívsalátához, esetleg még római salátához), vagy kiskanállal magában. Csak hideg használatra.

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg