NAGYON KÖZÉRDEKŰ! A fagyok beálltától tavaszig péntekenként nem adunk fel csomagot, nehogy a GLS raktárában megfagyjon. A beérkező rendeléseket természetesen fogadjuk és feldolgozzuk, de csak hétfőn adjuk fel. Megértéseteket köszönjük!
Ez alól kivétel december 13-a péntek, mivel másnap munkanap lesz, ezért a GLS szombaton is kézbesít.

NYITVATARTÁS: December 7-én és 14-én szombaton 10-18 óra között, december 15-én ezüstvasárnap, 22-én aranyvasárnap és 23-án hétfőn 10-18 óra között.

CSOMAGFELADÁS: Csomagot utoljára december 20-án adunk fel, ami 23-án érkezik. Ezúttal – a karácsonyi későkre gondolva – nem vesszük figyelembe az időjárást, tehát ha fagyni fog, akkor fagyni fog 🙂  Lényeg, hogy időben ott legyen! Hajrá, Guszti

La Masrojana rozmaringos olívaolaj 250 ml

Kategóriák: ,

 

Izgalmas ízesített olívaolaj valódi, friss rozmaringgal együtt sajtolva, tésztákhoz, húsos vagy gombás ételekhez, krumpliköretekhez, stb.; aki a rozmaringot szereti, az imádni szokta. 250 ml sötétített üveg.

Elfogyott

2.650 Ft

10.400.- / l

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig (Tarragona, Katalónia), Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; hatvan éve indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni.

MI EZ: ami a normális ízesített olajoknál az alap: nem középrossz olajból, aromával készülnek, hanem elsőosztályú olívaolajból, magával az ízesítőanyaggal együtt sajtolva — ettől a citrusok héjából és magjából, valamint az aromás fűszernövényekből olyan illóolajok kerülnek az olajba, amelyeket utólagos ízesítéssel képtelenség utánozni. A Masrojana arbequina olajjal dolgozik, ami elég szelíd alap ahhoz, hogy érvényesülni engedje az ízesítőanyagok saját karakterét.

ÖSSZETÉTEL: extra szűz olívaolaj (arbequina), rozmaring

MIHEZ: bárányhoz, vörös húsokhoz, diós-fokhagymás vagy éppen paradicsomos tésztaszószokhoz, mártogatókhoz (pl. lencsekrémhez), érlelt sajtok tetejére vagy szelíd sajtok pácolásához, sült paprikához (sherryecettel!), krémlevesek tetejére, ünnepi krumplipüré tetejére, stb., stb.

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg, ÚJ CÍMKÉVEL

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig (Tarragona, Katalónia), Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; hatvan éve indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni.

MI EZ: ami a normális ízesített olajoknál az alap: nem középrossz olajból, aromával készülnek, hanem elsőosztályú olívaolajból, magával az ízesítőanyaggal együtt sajtolva — ettől a citrusok héjából és magjából, valamint az aromás fűszernövényekből olyan illóolajok kerülnek az olajba, amelyeket utólagos ízesítéssel képtelenség utánozni. A Masrojana arbequina olajjal dolgozik, ami elég szelíd alap ahhoz, hogy érvényesülni engedje az ízesítőanyagok saját karakterét.

ÖSSZETÉTEL: extra szűz olívaolaj (arbequina), rozmaring

MIHEZ: bárányhoz, vörös húsokhoz, diós-fokhagymás vagy éppen paradicsomos tésztaszószokhoz, mártogatókhoz (pl. lencsekrémhez), érlelt sajtok tetejére vagy szelíd sajtok pácolásához, sült paprikához (sherryecettel!), krémlevesek tetejére, ünnepi krumplipüré tetejére, stb., stb.

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg, ÚJ CÍMKÉVEL