*****2021.09.18. szombaton nemcsak hogy NYITVA LESZ A BOLT 10-18 óráig, de még egy tájházas-gasztrós rendezvény is lesz nálunk: klikk ide*****

NYITVA TARTÁSHétfő-kedd-szerda-péntek: 9:00-17:00, csütörtök: hosszított nyitva tartás 9:00-19:00
                               Szombat-Vasárnap: ZÁRVA

A fennálló járványhelyzet miatt továbbra sincs kóstolás. Kérjük, legyetek türelemmel!

Évek óta nem emeltük a csomagküldés díjait. Az élelmiszerárak és a szolgáltatói díjak emelkedése miatt pár napja kénytelenek voltunk megemelni az ingyenes csomagküldéshez szükséges rendelési összeg alsó határát 30.000.- forintra; alatta a házhoz szállítási díj 1.800.- lett. Köszönjük a megértést.

La Masrojana bazsalikomos olívaolaj, 250 ml

Kategóriák: ,

 

Klasszikus ízesített olívaolaj valódi, friss bazsalikomlevéllel együtt sajtolva; paradicsomra, tésztához, zöldsalátákhoz, krumplipürére stb. 250 ml sötétített üveg.

Elfogyott

2.800 Ft

11.200.- / l

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig, (Tarragona, Katalónia), Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; hatvan éve indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni.

MI EZ: ami a normális ízesített olajoknál az alap: nem középrossz olajból, aromával készülnek, hanem elsőosztályú olajbogyóból, magával az ízesítőanyaggal együtt sajtolva — ettől a citrusok héjából és magjából, valamint az aromás fűszernövényekből olyan illóolajok kerülnek az olajba, amelyeket utólagos ízesítéssel képtelenség utánozni. A Masrojana arbequina olajjal dolgozik, ami elég szelíd alap ahhoz, hogy érvényesülni engedje az ízesítőanyagok saját karakterét.

ÖSSZETÉTEL: extra szűz olívaolaj (arbequina), bazsalikom

MIHEZ: a citromos olaj mellett az egyik legszéleskörűbben felhasználható ízesítő: paradicsomos salátákhoz; körtés vagy epres salátákhoz; római salátához; csirkéhez, halhoz; citromos-tejszínes, fetasajtos, pestós vagy éppen paradicsomos tésztaszószokhoz; rizottókhoz vagy rizspiláfokhoz; fehérbabos vagy tejfölös mártogatókhoz; érlelt sajtok tetejére vagy szelíd sajtok pácolásához; spárgához, sült paprikához, párolt vagy grillezett zöldbabhoz; zöldborsó-krémleves tetejére, friss eperhez!!, vaníliafagylalthoz, nyári gyümölcssalátákhoz, sőt akár még izgalmas nyári gyümölcslevesek (hideg tejszínes barackleves, málnás-epres krémleves stb) tetejére...

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg, ÚJ CÍMKÉVEL

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig, (Tarragona, Katalónia), Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; hatvan éve indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni.

MI EZ: ami a normális ízesített olajoknál az alap: nem középrossz olajból, aromával készülnek, hanem elsőosztályú olajbogyóból, magával az ízesítőanyaggal együtt sajtolva — ettől a citrusok héjából és magjából, valamint az aromás fűszernövényekből olyan illóolajok kerülnek az olajba, amelyeket utólagos ízesítéssel képtelenség utánozni. A Masrojana arbequina olajjal dolgozik, ami elég szelíd alap ahhoz, hogy érvényesülni engedje az ízesítőanyagok saját karakterét.

ÖSSZETÉTEL: extra szűz olívaolaj (arbequina), bazsalikom

MIHEZ: a citromos olaj mellett az egyik legszéleskörűbben felhasználható ízesítő: paradicsomos salátákhoz; körtés vagy epres salátákhoz; római salátához; csirkéhez, halhoz; citromos-tejszínes, fetasajtos, pestós vagy éppen paradicsomos tésztaszószokhoz; rizottókhoz vagy rizspiláfokhoz; fehérbabos vagy tejfölös mártogatókhoz; érlelt sajtok tetejére vagy szelíd sajtok pácolásához; spárgához, sült paprikához, párolt vagy grillezett zöldbabhoz; zöldborsó-krémleves tetejére, friss eperhez!!, vaníliafagylalthoz, nyári gyümölcssalátákhoz, sőt akár még izgalmas nyári gyümölcslevesek (hideg tejszínes barackleves, málnás-epres krémleves stb) tetejére...

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg, ÚJ CÍMKÉVEL