+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

Nagyon fontos még két dolog, kérjük, olvasd el, mielőtt továbbmész a honlapunkon.

Egyrészt 2018. július 7-ről 8-ra virradóra árat emeltünk. Talán tudjátok, hogy a forint történelmi mélypontra jutott; egyszerűsítve ez olyan, mintha a termelők árat emeltek volna. Elkövettem azt a hibát, hogy sokáig 315 forintra áraztam be a termékeinket, most kénytelenek vagyunk óvatosan 335 forintra húzni. Ez majdnem 6,4%-os emelést eredményezne – ehhez képest mi 5%-ot emelünk, remélhetőleg ideiglenesen. Nagyon reméljük, hogy ezzel még a jófej balek kategóriában maradunk, és reméljük azt is, hogy Ti, igaziolivás vásárlók, fogyasztók és függők, velünk maradtok, és hogy mi se fogunk padlót – így talán mindenki kihúzza addig, amíg a forint egy kicsit lábra kap.

Másrészt technikai okok miatt a webshop még mindig nehezen áttekinthető; még egy darabig türelmeteket kérjük, dolgozunk rajta. Addig is segítségnek ott az olajválasztó.

Előre is megköszönöm a hűséget és a megértést,

Tóth Guszti

 

La Masrojana bazsalikomos olívaolaj, 250 ml

0 Reviews

2.650 Ft

Elfogyott

Teljesen új cucc, és szerintünk iszonyú nagy sztár lesz.

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig falu, Tarragona tartomány, Katalónia, Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; hatvan éve indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni.

MI EZ: ami a normális ízesített olajoknál az alap: nem középrossz olajból, aromával készülnek, hanem elsőosztályú olajbogyóból, magával az ízesítőanyaggal együtt sajtolva — ettől a citrusok héjából és magjából, valamint az aromás fűszernövényekből olyan illóolajok kerülnek az olajba, amelyeket utólagos ízesítéssel képtelenség utánozni. A Masrojana arbequina olajjal dolgozik, ami elég szelíd alap ahhoz, hogy érvényesülni engedje az ízesítőanyagok saját karakterét.

ÖSSZETÉTEL: extra szűz olívaolaj (arbequina), bazsalikom

MIHEZ: a kétféle citromos olaj mellett az egyik legszéleskörűbben felhasználható ízesítő: paradicsomos salátákhoz; körtés vagy epres salátákhoz; római salátához; csirkéhez, halhoz; citromos-tejszínes, fetasajtos, pestós vagy éppen paradicsomos tésztaszószokhoz; rizottókhoz vagy rizspiláfokhoz; fehérbabos vagy tejfölös mártogatókhoz; érlelt sajtok tetejére vagy szelíd sajtok pácolásához; spárgához, sült paprikához, párolt vagy grillezett zöldbabhoz; zöldborsó-krémleves tetejére, friss eperhez!!, vaníliafagylalthoz, nyári gyümölcssalátákhoz, sőt akár még izgalmas nyári gyümölcslevesek (hideg tejszínes barackleves, málnás-epres krémleves stb) tetejére…

KISZERELÉS: 250 ml sötétített üveg