+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

*****

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS:

BOLT:

Dec. 16. szombat 10-13 és KIVÉTELESEN 16-19

Dec. 23. szombat 10-13

ZÁRVA 2017. dec. 24. vasárnaptól 2018. jan. 8. hétfőig. NYITÁS 2018. jan. 9. kedd.

WEBSHOP:

Csomagot utoljára 2017. dec. 21-én, csütörtökön adunk fel (pénteki kézbesítéssel). Utána legközelebb 2018. jan. 8. hétfőn kezdjük el feldolgozni a rendeléseket.

*****

 

Kedves igaziolivás vásárlók,

Mindenkinek feltűnhet, hogy idén az árakat itt-ott megemeltük, és az ingyenes csomagküldés összeghatára is feljebb ment; ez éppúgy szolgálja a vásárlók érdekét (jó minőséget kapni még mindig elérhető áron), mint az igazioliváét (fennmaradni változatlan formában…). Csak annyit emeltünk és csak ott, ahol mindenképpen szükséges volt. Az olívaolaj — hasonlóan a borhoz — évjáratos dolog, és ha egy szüret sokkal kevesebb litert eredményez, akkor a termelők árat emelnek, mi meg sodródunk velük. Ti meg, reméljük, továbbra is velünk. Köszönjük a megértést és a hűséget.

La Masrojana BIO foto KICSI

La Masrojana Arbequina BIO 0,5 l

0 Reviews

2.750 Ft

Elfogyott

Tudnivalók

TERMŐHELY, TERMELŐ: La Masrojana, El Masroig falu, Tarragona tartomány, Katalónia, Spanyolország. A Masrojana családi vállalkozás; a hatvanas években indultak, ezen a néven 1985 óta működnek. A helyi arbequina fajta mellett később kezdtek egyéb bogyófajtákkal foglalkozni. A bioolajhoz a Serra de Montsant Természetvédelmi Területen fekvő ültetvények bogyóit használják.

FAJTA: 100% ellenőrzött biogazdálkodásból származó arbequina

SAVTARTALOM: max. 0,4º

ILLAT: vajas, almahéjas, reszelt almás illatjegyek pici füvességgel

ÍZ: nagyon hasonlít a nem bio olajukra: az érettebben szüretelt arbequinákra jellemző abszolút lágy, selymes, vajas-diós, édesmandulás alapkarakter almás jegyekkel. Szelíd, barátkozós olívaolaj mindenféle keserűség nélkül, alig érzékelhető borsossággal.

MIHEZ: házi majonézhez, cukkinihez, sült zellerhez, sült céklához, padlizsánhoz, szárnyashoz, halhoz, tésztákhoz, szelídebb sajtokhoz

KISZERELÉS: 0,5 l sötétített üveg