+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

Nagyon fontos még két dolog, kérjük, olvasd el, mielőtt továbbmész a honlapunkon.

Egyrészt 2018. július 7-ről 8-ra virradóra árat emeltünk. Talán tudjátok, hogy a forint történelmi mélypontra jutott; egyszerűsítve ez olyan, mintha a termelők árat emeltek volna. Elkövettem azt a hibát, hogy sokáig 315 forintra áraztam be a termékeinket, most kénytelenek vagyunk óvatosan 335 forintra húzni. Ez majdnem 6,4%-os emelést eredményezne – ehhez képest mi 5%-ot emelünk, remélhetőleg ideiglenesen. Nagyon reméljük, hogy ezzel még a jófej balek kategóriában maradunk, és reméljük azt is, hogy Ti, igaziolivás vásárlók, fogyasztók és függők, velünk maradtok, és hogy mi se fogunk padlót – így talán mindenki kihúzza addig, amíg a forint egy kicsit lábra kap.

Másrészt technikai okok miatt a webshop még mindig nehezen áttekinthető; még egy darabig türelmeteket kérjük, dolgozunk rajta. Addig is segítségnek ott az olajválasztó.

Előre is megköszönöm a hűséget és a megértést,

Tóth Guszti

 

Basilippo Selección Arbequina 0,5 l. A sevillai szellő.

0 Reviews

3.400 Ft

Leírás

TERMŐHELY, TERMELŐ: Egy igazi világbajnok, a Basilippo Gourmet Arbequina kistestvére (A Gourmet a 2011-es londoni Great Taste Awards egyik aranyérmese…) A Basilippo 5000 fával rendelkező, a Sevilla melletti El Viso del Alcorban lévő családi birtok ültetvényein integrált gazdálkodás folytatnak. A birtok olajai a komoly hozzáértésnek köszönhetően néhány év alatt a világ legjobbjai közé emelkedtek. A bogyókat válogatják, kézzel palackoznak, 18 ˚C-on tartják a tartályokat, stb.

FAJTA: 100% válogatott arbequina
SAVTARTALOM: 0,2º

ILLAT: a Basilippo neve megtévesztő lehet, ugyanis semmi köze a bazsalikomhoz. Ennek az arbequinának az illata sárga héjú, édes almára emlékeztet, mögötte mandulás-kesernyés jegyekkel

ÍZ: az arbequinára jellemző diósság a Basilippóban zsenge tejes-diós és zöldalmahéjas aromában nyilvánul meg; ezeken túl a meggyszárra és a marcipános édességekre jellemző, igazi kekszes-keserűmandulás aromát is érezhetünk

MIHEZ: cukkinihez, zellerhez, sült céklához, sárgarépához, zöldborsóhoz, édesköményhez, (nem édes) diós vagy mandulás tésztaszószokhoz, diós karakterű sajtokhoz, csirkéhez, halakhoz stb.

KISZERELÉS: 0,5 l sötétített üveg