+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

Kedves igaziolivás vásárlók,

Mindenkinek feltűnhet, hogy idén az árakat itt-ott megemeltük, és az ingyenes csomagküldés összeghatára is feljebb ment; ez éppúgy szolgálja a vásárlók érdekét (jó minőséget kapni még mindig elérhető áron), mint az igazioliváét (fennmaradni változatlan formában…). Csak annyit emeltünk és csak ott, ahol mindenképpen szükséges volt. Az olívaolaj — hasonlóan a borhoz — évjáratos dolog, és ha egy szüret sokkal kevesebb litert eredményez, akkor a termelők árat emelnek, mi meg sodródunk velük. Ti meg, reméljük, továbbra is velünk. Köszönjük a megértést és a hűséget.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Basilippo Selección Arbequina 0,5 l. A sevillai szellő.

0 Reviews

3.400 Ft

Tudnivalók

TERMŐHELY, TERMELŐ: Egy igazi világbajnok, a Basilippo Gourmet Arbequina kistestvére (A Gourmet a 2011-es londoni Great Taste Awards egyik aranyérmese…) A Basilippo 5000 fával rendelkező, a Sevilla melletti El Viso del Alcorban lévő családi birtok ültetvényein integrált gazdálkodás folytatnak. A birtok olajai a komoly hozzáértésnek köszönhetően néhány év alatt a világ legjobbjai közé emelkedtek. A bogyókat válogatják, kézzel palackoznak, 18 ˚C-on tartják a tartályokat, stb.

FAJTA: 100% válogatott arbequina
SAVTARTALOM: 0,2º

ILLAT: a Basilippo neve megtévesztő lehet, ugyanis semmi köze a bazsalikomhoz. Ennek az arbequinának az illata sárga héjú, édes almára emlékeztet, mögötte mandulás-kesernyés jegyekkel

ÍZ: az arbequinára jellemző diósság a Basilippóban zsenge tejes-diós és zöldalmahéjas aromában nyilvánul meg; ezeken túl a meggyszárra és a marcipános édességekre jellemző, igazi kekszes-keserűmandulás aromát is érezhetünk

MIHEZ: cukkinihez, zellerhez, sült céklához, sárgarépához, zöldborsóhoz, édesköményhez, (nem édes) diós vagy mandulás tésztaszószokhoz, diós karakterű sajtokhoz, csirkéhez, halakhoz stb.

KISZERELÉS: 0,5 l sötétített üveg