+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

***04.21-én szombaton munkanap van, ezért 10:00-13:00-ig és 14:00-18:00-ig tartunk nyitva.***

Kedves igaziolivások,
2018. április 2-től egy nem túl népszerű, de szükséges lépést kellett megtennünk, amit már így is régóta halogattunk és nagyon vonakodtunk tőle. A GLS csomagküldések díját eddig 16.000 Ft-os rendelések fölött mi álltuk, de már így sem igazán érte meg. Az utóbbi 7-8 év alatt lezajlott, nem egy esetben összesen 90-100%-os termelői áremelésekhez képest mi annak csak felét-kétharmadát emeltük, így nagy kieséseink lettek. Ez év április 1-től a csomagküldő cég is egységesen árat emel. Mivel továbbra is ugyanazt a minőséget és ugyanazt a szolgáltatást akarjuk adni (és fogjuk is), nem verhetjük át magunkat tovább. Ezért mostantól a csomagküldési díjat mi csak 20.000 Ft-ot meghaladó rendelés esetén tudjuk átvállalni. Ezen kívül semmi sem változik 🙂
Mi tudjuk, hogy a háttérkörülményekhez képest ez a legkorrektebb és legméltányosabb döntés, reméljük, hogy ezt Ti is így gondoljátok. Köszönjük a megértést.
Tóth Guszti és az igazioliva csapata

Basilippo-Bio-KICSI

Basilippo BIO 0,5 l díszüveg. Bazira bio.

0 Reviews

4.300 Ft

Tudnivalók

TERMŐHELY, TERMELŐ:  A Sevilla melletti El Viso del Alcorban lévő családi birtokon jelenleg 5000 olajfa van. A Basilippo ültetvényein integrált gazdálkodást folytatnak. A birtok olajai a komoly hozzáértésnek köszönhetően néhány év alatt a világ legjobbjai közé emelkedtek. A bogyókat válogatják, kézzel palackoznak, 18 ˚C-on tartják a tartályokat, stb. Új bioolajukat a teljesen elkülönített Cerros Blancos farmon, Carmona mellett készítik.

FAJTA: manzanilla sevillana és arbequina

SAVTARTALOM: 0,2º

DÍJAK: Flos Olei 2015: 85 pont, amit speciel pont erre a bioolajukra kaptak

ILLAT: a Basilippo olajainak továbbra sincs semmi köze a bazsalikomhoz. Ez a bio házasítás illatában elsősorban az arbequina szelíd diósságát hozza a manzanilla helyi fajtájának füves-paradicsomos jegyeit

ÍZ:  extra gazdag, bársonyos állag szelíd, diós-tejszínes-tojássárgás krémességgel, amit a manzanilla kesernyéssége frissít fel valamelyest. Összességében szelíden induló, közepesen intenzíven végződő olaj közepes kesernyésséggel, viszont hosszan megmaradó borsossággal. A tavaly a Mediterráneumban mindenkit általánosan sújtó rossz évhez képest kifejezetten szép teljesítmény.
MIHEZ: elegáns olaj kenyérrel mártogatni, lágytojáshoz, grillezett cukkinihez, vagy mondjuk szarvasgombás tésztára