+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

*****

ÜNNEPI NYITVA TARTÁS:

BOLT:

Dec. 16. szombat 10-13 és KIVÉTELESEN 16-19

Dec. 23. szombat 10-13

ZÁRVA 2017. dec. 24. vasárnaptól 2018. jan. 8. hétfőig. NYITÁS 2018. jan. 9. kedd.

WEBSHOP:

Csomagot utoljára 2017. dec. 21-én, csütörtökön adunk fel (pénteki kézbesítéssel). Utána legközelebb 2018. jan. 8. hétfőn kezdjük el feldolgozni a rendeléseket.

*****

 

Kedves igaziolivás vásárlók,

Mindenkinek feltűnhet, hogy idén az árakat itt-ott megemeltük, és az ingyenes csomagküldés összeghatára is feljebb ment; ez éppúgy szolgálja a vásárlók érdekét (jó minőséget kapni még mindig elérhető áron), mint az igazioliváét (fennmaradni változatlan formában…). Csak annyit emeltünk és csak ott, ahol mindenképpen szükséges volt. Az olívaolaj — hasonlóan a borhoz — évjáratos dolog, és ha egy szüret sokkal kevesebb litert eredményez, akkor a termelők árat emelnek, mi meg sodródunk velük. Ti meg, reméljük, továbbra is velünk. Köszönjük a megértést és a hűséget.

Artajo Manzanilla Cacerena 1 l foto KICSI

Artajo Manzanilla Cacereña 1 l. Friss rügyek, friss füvek

0 Reviews

3.800 Ft

Az egész Mediterráneumot érintő 2016-os terméscsökkenés miatt a termelők 10-15%-os áremelést hajtottak végre. Mi igyekeztünk csak a szükséges legkevesebbet emelni, így lett itt literenként 150.- forint emelkedés.

Tudnivalók

Artajo manzanilla KICSI

Amikor a Manzanilla Cacereña még csak félliteresben volt…

TERMŐHELY, TERMELŐ: Az Artajo extra szűz olívaolajokat az észak-spanyolországi Navarra tartományban fekvő Artajo városka közelében, az Aceite Artajo cég készíti.

FAJTA: Az Artajo Manzanilla Cacereña 100% Manzanilla Cacereña bogyóból készült fajtaolaj. Ez a fajta Cáceresből, Extremadura tartományból származik, és  mérete miatt általában csemegebogyónak termesztik.

SAVTARTALOM: 0,1º

ILLAT: elegáns, kirobbanóan zöld és gyümölcsös, éretlen banánra, édesgyökérre, citrusokra és tavaszi hagymás virágokra utaló jegyekkel.

ÍZ: kifejezetten gyümölcsös, zöldalmahéjas friss jegyek az éretlen csonthéjasok mellett, aztán a virágrügyek könnyű és parfümös kesernyéjét határozott, de szerethető borsosság kíséri. Hosszú, erős íz, gőgösen szép összhatás.

MIHEZ: madársalátára, édesköményre, cukkínire, tengeri halakhoz, carpacciókra, szarvasgombás ételekhez stb.

KISZERELÉS: 1 l sötétített PET  

Csúcsolaj gazdaságos kiszerelésben: az Artajo különösen magas minőségű olajait eddig csak félliteres üvegben lehetett kapni, de mi elintéztük, hogy literes PET-be palackozzák, így egy litert tudunk adni a korábbi fél liter áráért.