+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

Kedves igaziolivás vásárlók,

Mindenkinek feltűnhet, hogy idén az árakat itt-ott megemeltük, és az ingyenes csomagküldés összeghatára is feljebb ment; ez éppúgy szolgálja a vásárlók érdekét (jó minőséget kapni még mindig elérhető áron), mint az igazioliváét (fennmaradni változatlan formában…). Csak annyit emeltünk és csak ott, ahol mindenképpen szükséges volt. Az olívaolaj — hasonlóan a borhoz — évjáratos dolog, és ha egy szüret sokkal kevesebb litert eredményez, akkor a termelők árat emelnek, mi meg sodródunk velük. Ti meg, reméljük, továbbra is velünk. Köszönjük a megértést és a hűséget.

Artajo Manzanilla Cacerena 250 ml foto_KICSI

Artajo Manzanilla Cacereña 250 ml. Friss rügyek, friss füvek.

0 Reviews

1.500 Ft

Csúcsolaj kis kiszerelésben, kis háztartásba vagy ajándékba.

Tudnivalók

Artajo manzanilla KICSI

Amikor a Manzanilla Cacereña még csak félliteresben volt…

TERMŐHELY, TERMELŐ: Az Artajo extra szűz olívaolajokat az észak-spanyolországi Navarra tartományban fekvő Artajo városka közelében, az Aceite Artajo cég készíti.

FAJTA: Az Artajo Manzanilla Cacereña 100% Manzanilla Cacereña bogyóból készült fajtaolaj. Ez a fajta Cáceresből, Extremadura tartományból származik, és  mérete miatt általában csemegebogyónak termesztik.

SAVTARTALOM: 0,1º

ILLAT: elegáns, kirobbanóan zöld és gyümölcsös, éretlen banánra, édesgyökérre, citrusokra és tavaszi hagymás virágokra utaló jegyekkel.

ÍZ: kifejezetten gyümölcsös, zöldalmahéjas friss jegyek az éretlen csonthéjasok mellett, aztán a virágrügyek könnyű és parfümös kesernyéjét határozott, de szerethető borsosság kíséri. Hosszú, erős íz, gőgösen szép összhatás.

MIHEZ: madársalátára, édesköményre, cukkínire, tengeri halakhoz, carpacciókra, szarvasgombás ételekhez stb.

KISZERELÉS: 250 ml fémkanna