+386 123 45 69
mail@premiumcoding.com

Kedves igaziolivás vásárlók,

Mindenkinek feltűnhet, hogy idén az árakat itt-ott megemeltük, és az ingyenes csomagküldés összeghatára is feljebb ment; ez éppúgy szolgálja a vásárlók érdekét (jó minőséget kapni még mindig elérhető áron), mint az igazioliváét (fennmaradni változatlan formában…). Csak annyit emeltünk és csak ott, ahol mindenképpen szükséges volt. Az olívaolaj — hasonlóan a borhoz — évjáratos dolog, és ha egy szüret sokkal kevesebb litert eredményez, akkor a termelők árat emelnek, mi meg sodródunk velük. Ti meg, reméljük, továbbra is velünk. Köszönjük a megértést és a hűséget.

Artajo Arbosana fotoKICSI

Artajo Arbosana 1 l

0 Reviews

3.800 Ft

Elfogyott

Tudnivalók

TERMŐHELY, TERMELŐ: Az Artajo extra szűz olívaolajokat az észak-spanyolországi Navarra tartományban fekvő Artajo városka közelében, az Aceite Artajo cég készíti.

FAJTA:  100% arbosana bogyóból készült fajtaolaj.

SAVTARTALOM: 0,2º

ILLAT: illatában abszolút a koroneiki édeskés-lóherés-füves karakterére emlékeztet némi fás fanyarsággal, de sokan a zöldparadicsomot is kiérzik belőle

ÍZ: egyszerre emlékeztet mind a koroneiki virágos-füves, mind az arróniz növényi-kakaóvajas jellegére némi édeskés-vajas krémességgel, keserűség nélkül, minimális borsossággal; összességében hozza az Artajo terroirjegyeit

MIHEZ: szelíd-középerős, virágos-füves karaktere miatt elég széleskörűen felhasználható: tésztákhoz, szelíd ízű zöldségekhez (zöldborsó, zöldbab, cukkini), római salátához, friss sajtokhoz, gyümölccsel készült kevert salátákhoz stb. stb.

KISZERELÉS: 1 l sötétített PET

Csúcsolaj gazdaságos kiszerelésben: az Artajo különösen magas minőségű olajait eddig csak félliteres üvegben lehetett kapni, de mi elintéztük, hogy literes PET-be palackozzák, így egy litert tudunk adni a korábbi fél liter áráért.